CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a İYİ Parti'den dikkat çeken ziyaret

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, CHP’den ihraç ettiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti.

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a İYİ Parti'den dikkat çeken ziyaret

CHP'nin hakkında kesin ihraç cezası verdiği Tanju Özcan, TV100’de konuk olduğu Doğru Yorum isimli programda bundan sonraki siyasi yolculuğuna ilişkin konuşmuştu.

Programda “AK Parti’de, MHP’de ve HDP’de siyaset yapma şansım yok” diyen Özcan, CHP için ise, “Muhalefette bana yakın düşünceleri olanlar var ama CHP’ye dönsem bile aday olmayacağım. Dönersem sadece hukuki bir tespit olacak. Hatalı karar verdiklerinin tespiti olacak” ifadesini kullanmıştı. 

Özcan, “İYİ Parti ne kadar yakın” sorusuna ise, “Sayın Akşener’le çok yakın bir ilişkimiz var. Parti programında ayrı düşen birkaç detay dışında pek bir sıkıntı yok. Ama bu illa da İYİ Parti’ye katılacağım anlamına gelmiyor” yanıtını vermişti. 

DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

Akşener'le yakın bir ilişkisi olduğunu söylene Özcan'a İYİ Parti'den dikkat çeken ziyarette bulunuldu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Tanju Özcan’ı ziyaret etti. 

Sucu bu ziyaretleri sosyal medyasından paylaştı.

Paylaşımında, "Meşveret iyilik ve bereket getirir" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin