CHP'de bu kez sosyal medya krizi çıktı. İletişim Koordinatörü izne gönderildi, sosyal medya yöneticisinin işine son verildi: CHP'nin 3 yıldır sosyal medyasını yönetiyorum, farkında bile değiller

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında CHP içinde başlayan kriz tam gaz devam ediyor. CHP'nin sosyal medya hesaplarından sorumlu Ali Sinan Acıoğlu'nun da görevine son verildi. Acıoğlu 'şifreler ne olacak' diye sorunca 'Ne şifresi?' yanıtını aldı. Acıoğlu bunun üzerine "CHP'nin sosyal medyasını yönetiyorum, farkında bile değiller" şeklinde paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'de bu kez sosyal medya krizi çıktı. İletişim Koordinatörü izne gönderildi, sosyal medya yöneticisinin işine son verildi: CHP'nin 3 yıldır sosyal medyasını yönetiyorum, farkında bile değiller

Kaybedilen cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası CHP içerisinde başlayan kriz büyüyerek devam ediyor. Medyadan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapan Tuncay Özkan ile tüm danışman ve başdanışmanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevden alınmıştı. 

Son olarak sosyal medya yöneticisi Ali Sinan Acıoğlu'nun işine son verildi, Basın Danışmanı Ömer Topsakal da uzun süreliğine yıllık izne gönderildi.

15 HAZİRAN'DA DUYURULMUŞTU

CHP tarafından 15 Haziran’da yapılan açıklamada, 4 Haziran’dan önce ataması yapılan tüm danışman ve başdanışmanların görevden alındığı duyurulmuştu. Partiden yapılan bilgilendirmede kararın istisnasız tüm danışman ve başdanışmanlar için uygulandığı, Tuncay Özkan’ın da bu doğrultuda görevden alındığı ifade edilmişti. Kılıçdaroğlu CHP’de medya ve sosyal medya yönetimini 6 Temmuz’ta yaptığı görevlendirme ile CHP MYK üyesi Eren Erdem’e teslim etmişti.

"3 YILDIR HABERLERİ YOK"

T24'te yer alan habere göre Eren Erdem’in göreve gelmesinin ardından daha önce Tuncay Özkan’la birlikte çalışan isimlerle de yollar ayrılmaya başladı. Bu kapsamda, sosyal medya hesaplarından sorumlu olan Ali Sinan Acıoğlu’nun da görevine son verildi. Acıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı fakat daha sonra sildiği paylaşımında partiden gönderilmesi üzerine sosyal medya hesaplarının şifrelerinin ne olacağını sorduğunu, "Ne şifresi?" şeklinde bir cevap aldığını anlattı. Acıoğlu, "'Sosyal medyanızı yönetiyorum üç senedir' dedim farkında bile değillermiş" ifadesini kullandı.

ÖMER TOPSAKAL DA İZNE GÖNDERİLDİ

Öte yandan parti içerisinde Tuncay Özkan’a yakınlığı ile bilinen ve şu anda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörlüğü görevini yürüten Ömer Topsakal’ın da uzun süreliğine yıllık izne gönderildiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun Topsakal’la çalışıp çalışmayacağına yönelik kararını, Topsakal’ın izinden dönüşünde vereceği belirtiliyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin