Cezaevindeki milletvekili Can Atalay'dan mesaj: Dayanışmanız güç veriyor

Marmara Kapalı Cezaevi'nde yatan milletvekili Can Atalay'ı ziyaret eden TBMM Başkanvekili CHP'li milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Meclis'te Adalet Nöbeti'ni sürdüren vekillerle buluştu. Can Atalay cezaevinden, Karaca ile bir mesaj paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Cezaevindeki milletvekili Can Atalay'dan mesaj: Dayanışmanız güç veriyor

TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret ettiği Hatay Milletvekili Can Atalay'ın mesajını TBMM Genel Kurulu'nda Adalet Nöbeti’ne devam eden milletvekillerini ziyaret ederek, Meclis Genel Kurulu’ndan kamuoyuyla paylaştı. Tüm adalet ve hak savunucularına teşekkürlerini ileten tutuklu Milletvekili Can Atalay’ın Gülizar Biçer Karaca aracılığıyla ilettiği mesajı:

Cezaevindeki milletvekili Can Atalay'dan mesaj: Dayanışmanız güç veriyor

"DAYANIŞMANIZ GÜÇ VERİYOR"

"Dayanışmanız güç veriyor. Anayasal düzeni ve memleketin geleceğine dört elle sarıldığınız, sahip çıktığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. 8 Kasım'dan bu yana memleketin asgari düzeyde demokratikleşmesi için hukukun geriye kalan zerresine dahi sahip çıkan farklı dünya görüşlerinden, toplumsal çevrelerden ve politik partiler memleketin yarını için çok önemli bir görev üstlendiler.

 Herkese selamlar. Memleketin geleceğine hukukun zerresine sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Bunun kıymetini bilmeli ve ileriye doğru hep birlikte taşımalıyız. Silivri'den selamlar."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin