Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım'

Şeyma Subaşı'nın ayrıldığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkındaki iddialara yenileri eklendi. Haberlere göre; Şeyma Subaşı, sevgilisinin ona aldığı hediyelerin sahte olduğunu öğrenince ilişkisini bitirdi. Bu aşka başından bu yana şüphe ile yaklaşan ünlü şarkıcı Cenk Eren'in yaptığı bir yorum sosyal medyada çok konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
Cenk Eren'den çok konuşulacak Şeyma Subaşı yorumu: 'Keşke haklı çıkmasaydım'

Mısırlı Mohammed Al Saloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ile kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatması çok konuşulmuştu.

'BU PARANIN KAYNAĞINI SORMAK LAZIM'

Bu jeste ünlü şarkıcı Cenk Eren şüphe ile yaklaşıp  "Bu kadar kolay harcanan paraların kaynakları hep sorunlu olur, bu imkanlardan yararlanırken bunun kaynağını sormak lazım Allah korusun siz sevgiliniz sanırsınız, o sizi başka şeyler için kullanıyordur haberiniz bile olmaz. Bir de evladınız yanınızda." demişti.

'BEN YAZINCA LİNÇ EDİLMİŞTİM'

Cenk Eren, Mohammed Alsaloussi hakkındaki dolandırıcılık iddialara üzerine o günlerde yaptığı yorumu hatırlatıp "Keşke haklı çıkmasaydım, bir de böyle yazdığım için linçe uğramıştım" dedi.

'YAŞADIKLARIMI ANLATACAK KELİME YOK'

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayırmasının ardından yeni bir açıklama yaptı.

Kızı Melisa ile fotoğraf paylaşan Subaşı, "Yaşadıklarımı anlatacak kelime yok. Kızım benim güneş ışığım ve kahramanım. O yanımda olduğu için şanslıyım. Her şeyin bir sebebi vardır. Biz iyiyiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin