Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli açıklaması

Defne Samyeli ile barıştıkları yönündeki haberleri yalanlayan Cem Yılmaz, evlilik şartı iddialarının da asılsız olduğunu söyledi. Yılmaz, "Bu doğru değil. Bu haberler ne bana ne de Defne Hanım'a yakışıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli açıklaması

25 Aralık’taki Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki gösterisini erteleyen Cem Yılmaz, önceki akşam “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına katıldı. Zorlu PSM’de sahnelenen program sonrası Etiler’deki evine girerken görüntülenen ünlü komedyen soruları yanıtladı. Yılmaz sağlık durumunu soran muhabirlere “Şimdi çok iyiyim, ani bir şey oldu” diye yanıt verdi.

2020’den tek dileğim sağlık

Kendisi gibi rahatsızlanarak şovunu iptal eden Ata Demirer’e de geçmiş olsun dileğinde bulunan Yılmaz, “Ata’yı çok severim, ona da geçmiş olsun. Sağlığımıza artık dikkat edeceğiz, 2020’den tek dileğim sağlık” dedi. Ünlü komedyen Defne Samyeli ile evlilik şartıyla barıştıkları iddiasını yalanladı:

“Doğru değil. Bu haberler ne bana ne de Defne Hanım’a yakışıyor.” Cem Yılmaz, Defne Samyeli’nin kullandığı aracın kendi üzerine kayıtlı olduğu haberleri için ise “Böyle bir şeyden haberdar değilim, araç benim üzerime mi kayıtlıymış?” yanıtını verdi.

Uzun süre aşk yaşayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın ayrılık nedeni bilinmiyor. Çiftin yakın zamanda yeniden barıştığı iddia edilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin