Çarşıda patlama oldu: Çok sayıda ölü ve yaralı var! Dominik'te fırındaki patlamada 4 aylık bebek de hayatını kaybetti

Dominik Cumhuriyeti'nin San Cristobal kentinde "Old Marketplace" olarak bilinen çarşıdaki bir fırında patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada 3 kişinin öldüğü 39 kişinin yaralandığı öğrenildi. Patlamada ölenlerden birinin 4 aylık bir bebek olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Çarşıda patlama oldu: Çok sayıda ölü ve yaralı var! Dominik'te fırındaki patlamada 4 aylık bebek de hayatını kaybetti

Dominik Cumhuriyeti'nin San Cristobal kentindeki çarşıda yer alan bir fırında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı.

Yerel yetkililer, San Cristobal'de "Old Marketplace" olarak bilinen çarşıdaki bir fırında patlama meydana geldiğini ve bazı binaların yıkıldığını aktardı.

Patlamada ilk belirlemelere göre, 3 kişinin hayatını kaybettiğini bildiren yetkililer, en az 39 kişinin yaralandığını ifade etti.

San Cristobal Valisi Pura Casilla, yaptığı açıklamada, patlamanın iş yerlerinin yoğun olduğu bir alanda meydana geldiğini ve kent merkezine yakın iş yerlerini büyük ölçüde etkilediğini söyledi.

YANGIN SÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR

Yetkililer, patlamanın nedeninin araştırıldığını belirtti.

Bu arada, itfaiye ekiplerinin binalara sıçrayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Öte yandan ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

4 AYLIK BİR BEBEĞİN ÖLDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

Dominik Ulusal Sağlık Servisi Direktörü Dr. Mario Lama yaptığı açıklamada, patlamada hayatını kaybedenlerin arasında kafa travmasından ölen 4 aylık bir bebek ile iki yetişkin olduğunu belirtti.

Bölgedeki yerel bir bankadan yapılan açıklamada da kadın çalışanlardan birinin patlamada öldüğü doğrulandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin