Caner Erkin'in, Fatih Karagümrük'ten ayrılma nedeni belli oldu. Şaşırtan detay...

Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te sürpriz bir gelişme yaşanmış ve Caner Erkin ile yollar ayrılmıştı. Ayrılığın nedeni çok geçmeden ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Caner Erkin'in, Fatih Karagümrük'ten ayrılma nedeni belli oldu. Şaşırtan detay...

İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük, dün yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncusu Caner Erkin ile yollarını ayırdığını resmen duyurmuştu.

Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Caner Erkin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Caner Erkin’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verilmişti.

AYRILIĞIN NEDENİ ÇOK GEÇMEDEN ORTAYA ÇIKTI

Caner Erkin'in Fatih Karagümrük'le yollarını ayırma nedeni belli oldu. 

Skorer'in edindiği bilgiye göre, Fatih Karagümrük'ün Caner Erkin'in performansından memnun kalmadığı ve bu nedenle de yollarını ayırdığı ortaya çıktı. Caner Erkin'in Dünya Kupası için verilen aranın ardından antrenmanlara gelmediği öğrenildi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, "Fatih Karagümrük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Netleşen bir durum yok. Bir hafta içinde netlik kazanabilir. Hem Süper Lig hem Avrupa ihtimallerini göz önünde bulunduruyoruz. Şu anda netleşen bir transfer durumu söz konusu değil'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin