Camide skandal görüntüler! İmam kocasını camide başka bir kadınla bastı

Karabük'te imam, eşi tarafından başka bir kadınla camide basıldı! Geceleri camide kalan kocasından şüphelenen kadın camiye gidince işte bu görüntülerle karşılaştı: "Rümeysa üzerini giyin!"

Google Haberlere Abone ol
Camide skandal görüntüler! İmam kocasını camide başka bir kadınla bastı

Karabük'teki Sipahiler Köyü imamı Yusuf Ziya S. hakkında camideki odasında bir kadınla baş başa oyduğu iddiasıyla tutanak tutuldu ve müftülük tarafından hakkında soruşturma açıldı.

Sözcü Gazetesinden Saygı Öztürk'ün köşesine taşıdığı olay şöyle;

A.S., köyde 3 yıldır imamlık yapan kocası Yusuf Ziya S.'nin namaz saatleri dışında camide uzun vakit geçirmesinden şüphelendi. Eşi artık hemen her geceyi camide geçirince kadının şüpheleri de iyice arttı. 

Jandarmaya verdiği ifadede 10 Kasım günü 17.30'da camiye gittiğini anlatan A.S. cemaat az olduğunda kışları namaz kılınan odanın kapısının kilitli, camların ise gazete kağıdıyla kapatılmış olduğunu ve içerden sesler duyduğunu aktardı. Kapının açılmaması üzerine bağırdığını ve annesinin de yanına geldiğini belirten A.S. şunları anlattı:

RÜMEYSA ÜZERİNİ GİYİN, KAPIYI AÇ!

"Daha sonra eşim imam Yusuf Ziya S. bulunduğum yere geldi. Eşimin daha önceden beni aldattığından şüphelendiğim için ona hitaben, ‘İçerde bir kadın olduğunu biliyorum. Açın kapıyı' dedim. Eşim içeriye hitapla ‘Rümeysa kapıyı aç' dedi. Fakat şahıs ısrarla kapıyı açmadı. Eşim, içerideki kadına hitaben, ‘Üzerini giyin, kapıyı aç' dedi. Bu sırada bizleri de kapının önünden uzaklaştırmaya çalışıyordu. Kadın kapıyı açmayınca, annem köy halkına yaşananları duyurmak için camiden dışarı çıkıp bağırmaya başladı.

Bu sırada Rümeysa isimli kadın, odanın kapısını açtı ve bizi de zorla bu odadan içeri soktu. Bahse konu odaya girdiğimizde ben sinirli olmam nedeniyle hırslanarak kadına bir-iki tane tokat attım. Benim tokat attığımı gören eşim, nasıl yaptığını bilmiyorum ama beni yere doğru fırlattı. Ben tekrar kalkarak kıza doğru yöneldim. Annem beni fırlattığını görünce eşimi durdurmak için hareket edince annemi de odanın içerisine fırlattı bu sırada annem çocuğumun üzerine devrilecekti.

O sırada ambulans geldi ve burada jandarma ekibinin gelmesini bekledik. Biz gelen jandarma ekiplerine bahse konu odanın fotoğraflarını çekmelerini söyledim fakat jandarma ekipleri odanın fotoğrafını çekmedi. Ben Yusuf Ziya S.'dan şikayetçi ve davacıyım.”

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI OLAYI DUYDU

A.S.'nin babası Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan'ın şikayeti üzerine müftülük imam Yusuf Ziya S. hakkında soruşturma başlattı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da olaydan haberdar olduğunda Teftiş Kurulu'na araştırma için talimat verdi. 

'BAYAN ARKADAŞIMIZ BİR SAAT OTURUP GİDECEKTİ'

Yusuf Ziya S. ise eşinden boşanmak istediği için kendisine itibar suikastı yapılmak istendiğini ileri sürerek "Bayan arkadaşımla oturduğumuz yer cami değil, caminin deposu olarak kullandığımız bir yer. Sözü edilen kadın bir saat oturup gidecekti" ifadasini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin