Camdaki Kız 11. Bölüm fragmanı yayınlandı: Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı psikoloji türündeki Camdaki Kız dizisi, yeni sezonuyla geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıktı. Hayranlarının merakla beklediği Camdaki Kız’ın yeni sezon ilk bölümü, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ve gerçek hayat hikayesine dayanan Camdaki Kız’ın 11. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız 11. Bölüm fragmanı yayınlandı: Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından biri olan Camdaki Kız dizisi geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından 11. Bölümün fragmanı da izleyiciyle buluştu. Camdaki Kız’ın yeni fragmanında Muzo’nun evden ayrılışı dikkatleri çekti. Geçtiğimiz sezon büyük ses getiren Camdaki Kız’dan yeni bölüm fragmanı geldi. Peki, Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Camdaki Kız 11. Bölüm fragmanı yayınlandı: Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Nalan ve Sedat düğünlerinin ardından yeni hayatlarına adım atarlar. Feride, kızını gönül rahatlığıyla Muzaffer’e emanet ederken, Muzaffer’e yaşadıkları ağır gelmekte ve uzaklara gitmeyi planlamaktadır. Sedat’ın hayatındaki yerini kaybetmek istemeyen Cana, vakit kaybetmeden soluğu Sedat ve Nalan’ın arkadaş buluşmasında alır.

Nalan, bir yandan yeni hayatına ve Rafet Koroğlu’nun baskın dünyasına alışmaya çalışırken, bir yandan da annesinin baskılarıyla uğraşır. Düğün sonrası Feride ve Adil’i ziyaret eden Nalan ve Sedat, Feride’nin evlilikleriyle ilgili nasihatlerinden kaçamayacaklardır.

 

CAMDAKİ KIZ 11. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Camdaki Kız 11. Bölüm fragmanı yayınlandı: Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? - Resim : 3

Feride’nin, Nalan üzerinde kurduğu baskı Adil’in sabrının taşmasına neden olur ve büyük bir kavga ederler. Selen, Koroğlu ailesi için koşturmaya devam ederken, Levent’in başı kendisinden para isteyen ablası Aylin’le derttedir.

Rafet’in Nalan’ın otelde çalışmasına karşı çıkması Nalan’ı çok üzer ama durumu kabullenir. Gülcihan ve Selen’le gittiği defilede herkesin göz önünde olan Nalan için yeni bir sınav daha başlamıştır.

CAMDAKİ KIZ 11. BÖLÜM FRAGMAN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin