Camdaki Kız yeni sezon ilk bölüm yayınlandı: Camdaki Kız Son Bölüm İzle

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisinin yeni sezon ilk bölümü 9 Eylül Perşembe günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Camdaki Kız’ın sezon finalinde izleyici, Sedat ile Nalan’ın düğününe tanıklık etti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin yeni sezon ilk bölümünü haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız yeni sezon ilk bölüm yayınlandı: Camdaki Kız Son Bölüm İzle

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi, yaz aylarının gelmesiyle beraber sezon finali verdi. 9 Eylül Perşembe akşamı yeni sezonu ile ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Başrollerinde başarılı oyuncular Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı dizinin 9 Eylül tarihli bölümünün linki haberimizde…

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NE OLDU?

Nalan ve Sedat düğünlerinin ardından yeni hayatlarına adım atıyorlar. Feride, kızını gönül rahatlığıyla Muzaffer’e emanet eder. Nalan'ın Koroğlu Ailesi'nin evinde ilk günleri bir hayli ürkerek geçer. Sedat’tan uzak kalmak istemeyen Cana, vakit kaybetmeden soluğu Sedat ve Nalan’ın arkadaş buluşmasında alır.

 Camdaki Kız yeni sezon ilk bölüm yayınlandı: Camdaki Kız Son Bölüm İzle

Sedat ve Nalan ise düğün sonrası Feride ve Adil'i ziyaret ederler. Bu ziyaret hem Nalan için hem de Sedat için hiç iyi sonuçlanmaz. Feride'nin baskıları Sedat'ı da etkisi altına alır. Nalan, Feride'nin Sedat'la konuşmasını duyunca adeta yıkılır.

CAMDAKİ KIZ 10. BÖLÜM İZLE

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin