Büyük Ev Ablukada grubunun solisti Bartu Küçükçağlayan ve ekibinin de koronoya yakalandığı konuşuluyor

Athena grubunun solisti Göhkan Özoğuz'un haftasonu verdiği konser sonrası koronaya yakandığı haberinin ardından bu kez Büyük Ev Ablukada ekibinin aynı hastalığa yakalandığı iddia edildi. Müzik sektöründe hızla yayılmaya başlayan Covid - 19 haberleri yeniden bir kapanma olacak mı sorusunu da gündeme getiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Büyük Ev Ablukada grubunun solisti Bartu Küçükçağlayan ve ekibinin de koronoya yakalandığı konuşuluyor

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un haftasonu verdiği konser sonrası kendisi, menajeri, ekibi ve tüm ailesinin koronaya yakalandığı haberinin ardından müzik sektörünün kulislerinde vakaların arttığı haberleri yayılmaya başladı.

 Jet Sosyete, Yalan Dünya gibi sevilen dizilerde rol alan, aynı zamanda başarılı rock grubu Büyük Ev Ablukada'nın da solistliğini üstlenen Bartu Küçükçağlan ve ekibinin de covid virüsüne yakalandığı iddia edildi.

 Müzik sektöründe hızla yayılmaya başlayan Covid - 19 haberleri yeniden bir kapanma olacak mı sorusunu da gündeme getiriyor.

İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Abbas'da geçtiğimiz günlerde koronoya yakalandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eşi ve kızının da Covid-19 olduğunu söyleyen Abbas, takipçilerine aşı olma uyarısında bulundu. Aşılarını yaptırdıkları için hastalığı hafif atlatıklarını söyledi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin