Burak Yılmaz'ın açıklamaları Beşiktaş'ı karıştıracak. Şenol Güneş ve Vincent Aboubakar hakkında olay sözler

Beşiktaş'taki görevinden geçtiğimiz günlerde ayrılan Burak Yılmaz, Şenol Güneş ve Vincent Aboubakar hakkında gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Burak Yılmaz'ın açıklamaları Beşiktaş'ı karıştıracak. Şenol Güneş ve Vincent Aboubakar hakkında olay sözler

Şenol Güneş'in ayrılığından sonra görev başına gelen ancak geçtiğimiz günlerde istifasını sunan Burak Yılmaz, Beşiktaş kariyeriyle ilgili oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in gergin ve asabi hallerinin oyuncular üzerinde büyük etki bıraktığını söyleyen Burak Yılmaz, ''Beşiktaş takımında beklemediğim tablolarla karşılaştım. Şenol Hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım. Ancak gücüme giden şeyler de var: Sayın Başkan’la konuşurken sıra para hesabına gelince Beşiktaş’la böyle bir alışverişe girmeyeceğimi söyledim. Ama Hırvat yardımcılarım için hak ettikleri ödemenin yapılmasını rica ettim. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Özetle içten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama Beşiktaş’tan kaçamazdım'' dedi.

Açıklamalarına Beşiktaş'ın golcü ismi Vincent Aboubakar ile devam eden Yılmaz, ''Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin