Burak Yılmaz, Galatasaray'ı üç hamlede yıkacak. Derbi için özel planı ortaya çıktı

Milli maçların ardından Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Burak Yılmaz derbide galibiyet için üç önemli nokta belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Burak Yılmaz, Galatasaray'ı üç hamlede yıkacak. Derbi için özel planı ortaya çıktı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Burak Yılmaz oynanacak Galatasaray derbisi için kozlarını belirledi.

Galatasaray derbisinde mutlak üç puan için sahaya çıkacak olan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz oyuncularıyla birebir olarak ilgilenirken, Yılmaz'ın dev derbi için planı da ortaya çıktı.

Galatasaray'ın en önemli silahı Mauro Icardi'yi tecrübeli isim Necip Uysal ile durdurmayı planlayan Burak Yılmaz, deplasmanda oynamalarına karşın ilk yarıda Galatasaray'a tam saha pres uygulayacak. Bu presle golü bulmayı düşünen Burak Yılmaz'ın, sarı-kırmızılı takımın ikinci yarıda açık vererek kontra ataklarla derbiden üç puanla ayrılmayı hedeflediği öğrenildi.

Galatasaray derbisinde forma giymesi belirsiz olan Gedson Fernandes'in takımla birlikte çalışmaya başlaması da Burak Yılmaz'ı sevindiren ayrı bir gelişme oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin