Bunun adı katliam! Pompalı tüfekle dehşet saçtı. Sevgilisini dövdü, 1 kişiyi öldürdü, 3 kişiyi yaraladı

Adana'da madde bağımlısı olduğunu iddia eden Ahmet Can G., sevgilisini boğmaya çalıştı. Kadının çığlık sesini duyup dışarı çıkan bir kişiyi öldüren zanlı, sokaktan geçen 3 kişiyi de yaraladıktan sonra yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Bunun adı katliam! Pompalı tüfekle dehşet saçtı. Sevgilisini dövdü, 1 kişiyi öldürdü, 3 kişiyi yaraladı

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Can G. (29), sevgilisi Nesrin S.'nin (28) yaşadığı apart dairesine gitti.

Kullandığı uyuşturucu madde etkisinde olduğunu söyleyen Ahmet Can G., bir süre sonra sevgilisi Nesrin S.’yi boğmaya çalıştı. Apart dairesindeki yan odada kalan Sadettin Tangüner (58) ise sesler üzerine kapının önüne çıktı. Ahmet Can G., Tangüner’i pompalı tüfekle kasığından ve boynundan vurarak olay yerinden kaçtı. Ardından Ahmet Can G., olayla alakası olmayan ve sokakta yürüyen Y.A., O.G. ve Ö.B.A.’yı da pompalı tüfekle vurdu.


İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri vurulan 3 kişiyi kentteki çeşitli hastanelere kaldırırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tangüner ise olay yerinde hayatını kaybetti. Tangüner’in cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayı gerçekleştiren şüpheli ise saklandığı inşaatta yakalandı. Ahmet Can G. emniyette verdiği ifadesinde, "Maddenin etkisindeydim ne olduğunu hatırlamıyorum" derken, sevgilisi Nesrin S.’nin de ifadesinde, "Kıskançlık krizine girdi, beni boğmaya çalıştı" dedi.

Ahmet Can G., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin