Bunu yiyenin libidosu asla düşmüyor: Cinsel hayatınız uçuşa geçecek. Masanızdan sakın eksik etmeyin

Libidoyu arşa çıkaran o gıda bulundu. Düzenli tükettiğinizde etkilerine inanamayacaksınız. İşte cinsel isteği yükselten, yatakta adeta panter olmanızı sağlayan o mucizevi gıda...

Google Haberlere Abone ol
Bunu yiyenin libidosu asla düşmüyor: Cinsel hayatınız uçuşa geçecek. Masanızdan sakın eksik etmeyin

Cinsel ilişkinin keyifli ve istekli ilerleyebilmesi için her iki tarafında libido seviyeleri yüksek olmalıdır. Libido seviyesinin yüksek olması çiftlerin unutulmayacak anlar yaşamasının en büyük teminatıdır.

Cinsel ilişki aynı zamanda çiftler arasındaki birlikteliğin güçlenmesi ve kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarına yardımcı olmaktadır. Çiftlerin birbirleriyle uyum içerisinde olması sürecin çok daha keyifli ilerlemesini sağlarken, sağlıklı gıdaları tüketmek de son derece önemlidir.

İşte libidoyu arttıran o gıda ve vücuda olan etkileri...

Libidoyu adeta ateşliyor

Cinsel isteğin artması ve kişinin partnerine karşı çok daha istekli bir durumda olabilmesi için libidoyu arttıran gıdaları tüketmesi son derece önemlidir.

Libidoyu arttırma vaadi sunan ancak içeriğinde envai çeşit kimyasal madde barındıran ilaçları kullanmak yerine, içeriği temiz ve sağlıklı gıdaları tüketmek çok daha sağlıklı bir sonuç olacaktır. 

 

Bazı yiyecek ve içeceklerin içerisinde yer alan vitaminler çeşitli hormonların yükselişe geçmesini sağlarken cinsel dürtülerin çok daha belirgin olmasına yardımcı olmaktadır.

Bu gıdalar bir tanesi de şüphesiz kuşkonmazdır. Afrodizyak açısından son derece güçlü bir gıda olan kuşkonmaz cinsel dürtülerin artmasını sağlarken, hem kadınlarda hem de erkeklerde seks hormonlarının çok daha fazla salgılanmasına yardımcı olmaktadır.

Kuşkonmazın yanı sıra bu gıdalar da libidoyu yükseltici etkilere sahiptir; havyar, pekmez, badem, ceviz, fındık, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, süsen, hardal, istiridye, bal.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin