Cinsel ilişki öncesi bunlara dikkat. Performansınızın düşmesine neden olabilir

Cinsel ilişki öncesi yapılmaması gereken o detaylar ortaya çıktı. Bu hatalar cinsel ilişki esnasında performansın düşmesine neden olabiliyor. İşte cinsel hayatı olumsuz etkileyen o durum...

Google Haberlere Abone ol
Cinsel ilişki öncesi bunlara dikkat. Performansınızın düşmesine neden olabilir

Cinsel ilişki öncesinde yapılamaması gereken o durumlar ortaya çıktı. Bu hataların uygulanması cinsel ilişkide performansınızın düşmesine neden olabiliyor....

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan bağlarının güçlenmesini sağlayan ve kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarına yardımcı olan bir durum olurken, cinsel ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken belli başlı unsurlar bulunmaktadır.

Her şeyden evvel cinsel ilişki yaşadığınız partnerinizle her şeyi açık bir dille konuşabilmeniz ve herhangi bir şekilde çekinme durumu içerisine girmemeniz önemlidir.

Ardından birbirinizin zevk aldığı ya da almadığı konulara değinerek mükemmel bir uyumu yakalamanız son derece olasıdır. Ancak cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerleyebilmesi için cinsel ilişki öncesinde dikkat edilmesi gereken belli başlı hususlar bulunmaktadır.

 

Cinsel ilişki öncesinde bunlara dikkat

Cinsel ilişkinin çok daha sağlıklı ve dinamik ilerleyebilmesi için zihninizde bulunan tüm soru işaretlerinden arınarak, stres faktörünü geride bırakarak partnerinize dokunuş yapmalısınız. 

Aksi taktirde anı yaşayamadan kendi beyninizin içerisinde kaybolabilir ve bu durumu fark eden partneriniz aranızda bir sorun olduğunu düşünebilir.

Cinsel ilişki öncesinde tıka basa yemek yemek, cinsel ilişki süresinde hareketinizi sınırlandırabilmektedir. dilediğiniz performansı gösteremezken çok daha kısa sürede yorulmanıza neden olabilir.

Cinsel ilişki öncesinde partnerinizle uyum içerisinde ön sevişmeyi uzatmak, çok daha istekli ve arzulu olunmasına yardımcı olacaktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin