Bunu yiyenin libidosu adeta arşa çıkıyor: Düz tavana tırmandıran o mucize besin bulundu

Libidoyu adeta arşa çıkaran o gıda bulundu. Yediğinizde libidonuzda ciddi bir artış yaşanacak. İşte düz tavan tırmandıran o mucize gıda...

Google Haberlere Abone ol
Bunu yiyenin libidosu adeta arşa çıkıyor: Düz tavana tırmandıran o mucize besin bulundu

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesidir. Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken pek çok unsur varken bu unsurların başında şüphesiz iletişim gelmektedir.

Partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi hem cinsel hayatın hemde güncel hayatın çok daha sağlıklı şekilde ilerlemesine katkı sağlamaktadır. Cinsel hayatı etkileyen bir diğer durum da kişilerin kimyalarının birbirleriyle uyumlu olmasıdır. 

Kimyanın aynı doğrultuda ilerlemesini tetikleyen bir diğer unsur ise kişilerin cinsel ilişkiye bakışları olurken, libidonun yükselmesine yardımcı olan afrodizyak etkili o gıda bulundu. Bunu yiyenin libidosu bir an olsun düşmüyor.

 

YİYENİN LİBİDOSU BİR AN OLSUN DÜŞMÜYOR

Libido yüksekliği, cinsel ilişkiye çok daha istek ve arzulu olmanıza katkı sağlayacak önemli etmenlerden bir tanesi olurken libidoyu arşa çıkaracak o gıda bulundu. Bu gıdayı tüketenlerin libido seviyeleri yükselişe geçiyor...

Cinsel istekliliği arttırmasıyla bilinen Bottarga'nın tüketilmesi cinsel hayata olumlu etkiler sunarken aynı zamanda güncel sağlığa da son derece faydalıdır. 

Bottarga'nın içerisinde bulunan amino asitler, B vitaminleri ve Omega-3 yağ asitleri gibi besin öğeleri, cinsel performansın artmasını sağlarken aynı zamanda bağışıklık sisteminin güçlenmesine, kalp sağlığını korumaya ve kan basıncının düşmesine yardımcı olmaktadır. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin