Bülent Arınç'tan Mehmet Baransu'ya yalanlama!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç resmi web sitesinden Mehmet Baransu'ya cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç'tan Mehmet Baransu'ya yalanlama!

Bülent Arınç, resmi web sitesinden dün Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nun 'TRT reklamlarına ne oldu' başlıklı yazısında yer alan iddiaları yalanladı.



Baransu yazısında, "Sayın Arınç, TRT’den sorumlu bakan. TRT’nin reklam ihalesi iki yıl önce AK Parti’li bir ajansa verilmişti; Arter Reklamcılık. Erol Olçak. Ve o ajans TRT’yi milyonlarca lira zarara uğrattı" ifadelerine yermiş ve Arınç'ın vicdan sahibi bir siyasetçi olarak "tüyü bitmemiş yetimin hakkı" için iddialara yanıt vermesi gerektiğini belirtmişti. 



Arınç konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:



"Bir gazetecinin önce köşe yazısında, sonra twitter hesabından paylaştığı TRT´nin reklam ihalesini alan firmanın TRT´yi zarara uğratmasına karşın şahsımın herhangi bir işlem yapmadığı ve olayı kapattığı iddası doğru değildir. İhaleyi alan firmanın sorumluluklarını yerine getirmemesi üzerine, TRT Genel Müdürlüğü tarafından ilgili firma hakkında işlem başlatılmış ve Ankara 17. Asliye Ticaret Mahkemesi´nde 19.12.2012 tarihinde alacak davası açılmıştır. Sözkonusu 2012/357 sayılı dava devam etmektedir. İlgili haber ve yorumların bu kapsamda değerlerilmesini diliyorum."






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin