Bülent Arınç'tan çok konuşulacak açıklamalar

Bülent Arınç Bakanlar Kurulu'nun ardından yaptığı açıklamada sert açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç'tan çok konuşulacak açıklamalar

Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüüs Bülent Arınç, 'Bakanlar Kurulu' toplantısı sonrasında çok ses getirecek açıklamalara imza attı.



İşte Bülent Arınç'ın açıklamalarından satırbaşları:



Haftasonu yaptığım açıklamaların ardından bir kısım basın sayın cumhurbaşkanı hükümet ve benim aramda çekişme olduğunu yazdı. Biz duygusal hükümet meselelerine karıştırmayız. Cumhurbaşkanımız arasında bir çekişme ve karşı karşıya gelme durumu olduğu hakkında yazılar yazdı. Arınç intikam alıyor gibi yazılar yazdılar. Bizler Hükümet meselelerine duygularımızı karıştırmayız. Bu yapılan sözlerimi anlamamak ya da yanlış anlamaktan bir şey değil.Ona karşı bir nezaketsizlik yapmayı biz düşünmeyiz.



Sayın cumhurbaşkanımız bazı konularda yanlış ya da eksi bilgilendiriliyor bizim yaptığımız Cumhurbaşkanımızı eleştirmek değil yanlış anlamaları yaratacak eksik bilgileri düzenlemektir.



Cumhurbaşkanımız bazı konularda düşüncelerini ifade ediyor. Ancak benim yaptığım konuşmalarda saygısızlık polemik göremezsiniz. Erdoğan benim sözlerimi hiç bir zaman yanlış anlamaz.



Benim iki gün üst üste yaptığım konuşmaları analiz ederseniz en ufak saygısızlık, polemik göremezsiniz. Ben hükümetin bir üyesiyim. Hükümetimi belli konularda elbette savunurum. Yanlış anlamalara yol açabilecek eksik bilgileri tamamlamak da benim görevim olur.



Cumhurbaşkanımızı bazı konularda eksik bilgilendirmişsek kusuru kendimizde ararız.Ben cam gibi bir adamım kimsenin çantasını taşımadım. Allah kısmet ederse 2 ay sonra başım dik gezeceğim.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin