Bu saatte cinsel ilişkiye giren yaşadıklarını unutamayacak: En ideal cinsel ilişki saati belli oldu. Meğer yıllardır hepimiz yanlış biliyormuşuz

Cinsel ilişkiye girmeden önce bu saate dikkat edin. Partnerinizle unutulmayacak anlar yaşamanızı sağlayacak o saat dilimi belli oldu. Araştırmalar sonuç verdi. İşte hormonların en etkili olduğu o saatler...

Google Haberlere Abone ol
Bu saatte cinsel ilişkiye giren yaşadıklarını unutamayacak: En ideal cinsel ilişki saati belli oldu. Meğer yıllardır hepimiz yanlış biliyormuşuz

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan iletişimini güçlendiren ve kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan etmenlerden bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için çiftlerin birbirleriyle her anını oldukça açık bir şekilde anlatması ve her konuyu konuşabilmesi son derece önemlidir.

Aynı zamanda cinsel ilişki üzerinde doğru olduğu düşünülen pek çok yanlış bilgi de bulunmaktadır. Bu bilgilerden bir tanesi de şüphesiz cinsel ilişkinin en etkili gece saatlerinde olduğuyla ilgilidir. 

Cinsel ilişkiye genellikle gece saatlerinde girilirken, cinse ilişkinin tutkulu ve şehvetli geçebilmesi için gece saatleri çok da doğru bir zaman dilimi değildir. 

Cinsel ilişki için en doğru saat belli oldu

Cinsel ilişki, sağlıklı bir ilişkinin devam edebilmesi için olması gereken bir durum olmaktadır. Pek çok çift cinsel ilişkinin sağlıklı ve keyifli ilerleyebilmesi için araştırma yapmayı severken, yapılan son araştırma tüm bilgileri yerle bir etti.

Uzun zamandır cinsel ilişki için en ideal zamanın gece saatleri olduğu bilinirken, yapılan araştırmalar sonucunda erkek ve kadın bedeninin en senkronize olduğu saat dilimi ortaya çıktı.

 

Erkeklerin sabahın ilk ışıklarında testosteron seviyeleri yükseğe çıkarken bu durum kadınlar için bu şekilde olmamaktadır.

Erkeklerin testosteron seviyeleri öğlene doğru düşüş yaşarken östrojen seviyeleri artış göstermektedir. Bu durum da kadınlarını çok daha iyi hissetmelerini sağlamaktadır.

Kadınların kortizol seviyeleri öğlen saatlerinde çok daha yükseğe geçerken, bu durum uyarılma dürtülerinin de ayyuka çıkmasını sağlamaktadır.

Dolayısıyla öğleden sonra 15:00'in her iki taraf içinde son derece uyumlu geçtiği ortaya çıktı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin