Bu pozisyona hiçbir kadın hayır diyemiyor: Kadınların en tutkulu orgazm oldukları pozisyon belli oldu

Kadınlar bu pozisyonu çok seviyor. Bu pozisyonla yaşadığınız cinsel ilişkiyi asla unutamayacaksınız...

Google Haberlere Abone ol
Bu pozisyona hiçbir kadın hayır diyemiyor: Kadınların en tutkulu orgazm oldukları pozisyon belli oldu

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda cinsel bağlarının güçlenmesine yardımcı olmaktadır. 

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli şekilde devam edebilmesi için dikkat edilmesi gereken pek çok unsur bulunmaktadır.

Bu unsurların başında da kişilerin hemen her konuda açık bir şekilde konuşabilmesi gelirken, partnerler birbirlerine sevdikleri aynı zamanda keyif aldıkları durumlardan bahsetmesi sürecin çok daha güzel geçmesine yardımcı olacaktır.

Bilhassa kadınlar bu noktada partnerlerini yönlendiren taraf olması karşılıklı olarak keyif seviyelerinin artmasını sağlayacaktır.

Bu noktada kadınların en sevdiği ve çok daha arzulu orgazm olabildikleri pozisyon belli oldu. Bu pozisyonla partnerinizi deliye döndürebilirsiniz...

KADINLAR BU POZİSYONDAN ÇOK HOŞLANIYOR

Günümüzde hala daha pek çok kadının en büyük problemi orgazm olmaktan ziyade orgazm taklidi yapmaları gelirken, kadınların son derece etkileneceği o pozisyon bulundu.

Bu pozisyon sayesinde orgazm artık taklitten çıkacak en büyük zevkiniz olacak. Independent Türkçe'nin haberinde ABD'nin New York kentindeki özel jinekoloji kliniği New H. Medical'a göre kadınların en sevdiği orgazm pozisyonu şu şekilde.

Kadının leğen kemiğinin altına bir yastık yerleştirerek yapılan misyoner pozisyonunun, kadınları çok daha fazla uyardığı dile getirilirken bu pozisyonla pek çok kadının çok daha güçlü bir seks hayatının olduğu belirlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin