Bu da öğretmene okulda şiddet! Disiplin cezası alan öğrencinin yakınları ortaokulu basıp öğretmenlere saldırdı: Öğretmenler odası savaş alanına döndü

Türkiye'de şiddetin önüne bir türlü geçilemiyor. Bu kez şiddet olayı İstanbul Beylikdüzü'nde yaşandı. Disiplinsiz davranışları nedeniyle TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda ceza disiplin cezası alan öğrencinin yakınları okulu bastı. Saldırı anında öğretmenler odasındaki eşyalar da zarar gördü. Olay sonrasında öğretmenler odası resmen savaş alanına döndü.

Google Haberlere Abone ol
Bu da öğretmene okulda şiddet! Disiplin cezası alan öğrencinin yakınları ortaokulu basıp öğretmenlere saldırdı: Öğretmenler odası savaş alanına döndü

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi ve yakınları, okula gelerek öğretmenlere saldırdı. Saldırı sonrası adeta savaş alanına dönen öğretmenler odası, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Beylikdüzü'nde bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda iddiaya göre birkaç öğrencinin disiplinsiz davranışı nedeniyle 5 Ekim Perşembe günü Davranışları Değerlendirme Kurulu toplandı.

VELİ VE YAKINLARI SALDIRDI

Öğrencilere yaptırım uygulama kararı verilen kurul toplantısının ardından okula gelen bir öğrencinin velisi ve yakınları öğretmenlere saldırdı. Saldırı anında öğretmenler odasındaki eşyalar da zarar gördü. Olay sonrasında öğretmenler odasının hali ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Odadaki görüntülerde bilgisayarların ve sandalyelerin yerde olduğu, evrakların dağıldığı görüldü.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin