Bu 5 hatadan uzak durun: Cinsel hayatınızı resmen mahvediyor

Cinsel hayatı altüst eden 5 hata bulundu. Bu hatalardan uzak durmanız cinsel hayatınızın kötü ilerlemesine neden olabilir...

Google Haberlere Abone ol
Bu 5 hatadan uzak durun: Cinsel hayatınızı resmen mahvediyor

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan birlikteliklerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken pek çok farklı unsur bulunmaktadır. 

Bu unsurların başında şüphesiz partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşması gelirken, aynı zamanda cinsel ilişkinizin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi için bu hatadan kesinlikle uzak durun.

İşte cinsel ilişkiyi mahveden o hatalar...

BU 5 HATADAN UZAK DURUN, SEKS HAYATINIZI BİTİREBİLİR

1- İletişimsizlik

Cinsel ilişkide en büyük hataların başında iletişimsizlik gelmektedir. Partnerlerin birbirleriyle iletişimlerini az tutmaları cinsel ilişkide çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalmalarına neden olabilmektedir.

Eşler birbirlerine nelerden hoşlandığını ya da hoşlanmadığını açık bir dille konuşarak çözmelidir.

2- Ön sevişmeyi çoğu zaman atlamak

Ön sevişmeyi atlamak, partneri cinsel ilişkiye hazırlamamak cinsel ilişkinin büyük ölçüde problemli geçmesine partnerlerin uyum sürecinin bozulmasına neden olabilmektedir. Bu durum aynı zamanda zevk sürecini de kısaltmaktadır.

 

3- Aceleci davranmak

Cinsel ilişkinin başından sonuna dek aceleci davranmak yapılan en büyük hataların başında gelmektedir. Bu durum partnerinizde tatminsizlik hissinin oluşmasına neden olacaktır.

4- Her şeye karşı çıkmak, denemekten korkmak

Cinsel ilişkinin kimyasını bozan durumların başında şüphesiz partnerlerden birinin tüm önerilere kapalı olması gelir. Uyum ve karşılıklı tatminlik için partnerinizin söylediklerine kulak asmayı ihmal etmeyin.

5- Tek yönlü odaklanmak

Cinsel ilişki sürecinde sadece kendi zevkinize odaklanmak sürecin oldukça kötü bir yöne doğru evrilmesine neden olacaktır.

Partnerinizin isteklerine ve hissettiklerine önem vermeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin