Bu 3 burç sürekli aldatıyor: Partnerinizi seçerken çok daha dikkatli olun

Bu 3 burç aldatmaya fazlasıyla meyilli. Hayatlarında tek bir kişiye bağlı kalamayan burçlar belli oldu!

Google Haberlere Abone ol
Bu 3 burç sürekli aldatıyor: Partnerinizi seçerken çok daha dikkatli olun

Kişinin karakter oluşumunda fazlasıyla büyük etkileri olan burçlar, kişinin hayatında önemli değişimlerin oluşmasına neden olmaktadır. Bilhassa gökzüyünde meydana gelen değişimler burçlar üzerinde büyük ölçüde değişimlerin oluşmasını tetikleyen durumların başında gelmektedir.

Burçlar üzerinde oluşan değişimler bazı durumlarda olumlu bir takım olayların açığa çıkmaısna neden olurken bazı durumlarda olumsuz bir takım olayların açığa çıkmasına neden olabilmektedir.

Bazı durumlarda da burçların ortak olarak taşığı birkaç özellik bulunur. Bu özelliklerden bir tanesi aldatmayla alakalı bir durum olurken, aşağıda yer alan 3 burç hayatlarında asla tek kişiyle yapamıyorlar ve sürekli olarak yeni heyecan arayışı içerisindeler. İşte aldatmaya fazlasıyla meyilli olan o burçlar;

Terazi burcu

23 Eylül - 22 Ekim tarihleri tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan kişiler terazi burcudur. Terazi burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her konuda bilgi sahibi olduklarını iddia eden kişiler olurken, olaylara ilişkin her zaman bir açıklama durumu içerisindedirler.

Mantık çerçevesinde her olayı halledebileceklerini düşünen terazi burçları, hemen hemen her olaya ilişkin konuuşmaları yüzünden çoğu zaman kendileriyle büyük ölçüde tezata düşmektedir. 

Bu 3 burç sürekli aldatıyor: Partnerinizi seçerken çok daha dikkatli olun

Yaşadıkları tezatlığı hayatlarında asla kabul etmeyen terazi burçları, konunun en iyisi ve en mantıklısı olduğunu savunmaktadır. 

Pofpoflanmayı ve ilgi merkezinde olmayı seven terazi burçları bu özellikleri dolayısıyla tek bir kişiyle birlikte hayatını geçiremez. Hiç tanımadığı insanlardan övgü dolu sözler ya da ilgi çekici bir takım iltifatlar içerisinde olabilmek için türlü oyunlar içerisine girmektedir. 

İkizler burcu

 21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan kişiler ikizler burcudur. İkilzer burcu hayatta her zaman kendilerine en büyük değeri vermeleri ve en çok kendilerini sevmeleri çoğu zaman gelgitli davranışlar içerisinde olmasına neden olan durumların başında gelmektedir.

Bir kişiye bağlı kalabilmek ve tek bir kişiyle ömrünün tamamını geçirebilmek ikizler burcu için son derece zor olan bir husus olurken, ikizler burcunun hayatında olan insanlar oldukça kısa sürelidir. 

Konuya ilişkin fikirleri ve davranışları fazlasıyla değişken bir kişi olurken, ikizler burcu flört etmeyi fazlasıyla çok sever. Hayatında biri olsa da olmasa da hoşlandığı kişilerle flört etmek onların en çok hoşlandığı durumlar arasında yer almaktadır.

Bu 3 burç sürekli aldatıyor: Partnerinizi seçerken çok daha dikkatli olun - Resim : 2

Yay burcu

24 Kasım ile 22 Aralık tarihleri arasında doğan ve ateş elementine shaip olan kişiler yay burcudur. Yay burçları genel özellikleri itibarıyla son derece sosyal yönleri kuvvetli kişilerdir.

İnsanlarla olan diyalogları fazlasıyla gelişmiş olan yay burçları her olayını bu özelliğiyle kolay bir şekilde halledebilme potansiyeli içerisindedir.

Ağızları fazla iyi laf yapan yay burcu, her zaman aynı duygu içerisinde olamayabilmektedirler. Duygusal manada her zaman alıcı taraf olan yay burçları ile sağlıklı bir iletişim içerisine girmek son derece zordur. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin