Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Ulaşım durdu, çok sayıda yaralı var

Gelen son dakika haberine göre; Bir çok TIR, kamyon, otobüs ve şahsi araç birbirine girdi. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikametine trafiğe kapatıldı. Çok sayıda kişi araçlarından tahliye edildiği gibi hastanelere sevk ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Ulaşım durdu, çok sayıda yaralı var

Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Ekiplerin çalışmaları sürüyor. 

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Ulaşım durdu, çok sayıda yaralı var

BOLU VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Bolu Valisi Ahmet Ümit kazayla ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Yaralıların olduğu bir kaza. Herhangi bir can kaybı bilgisi henüz yok. Kış şartları dolayısıyla bir yoğunluk var. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasınlar vatandaşlarımız." dedi.

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Ulaşım durdu, çok sayıda yaralı var - Resim : 2

TÜNELİ AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bolu Dağı Tüneli’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3’ü ağır 17 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafif yaralanan kişilere ise olay yerinde müdahale edildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit kazada 6 TIR, 2 otobüs, geri kalanı küçük araçlar olmak üzere 18 aracın çarpıştığını açıkladı. Vali Ümit, İstanbul istikametine giden araçların TEM Otoyolu Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildiğini, tüneli ulaşıma açmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

TÜNEL, YAKLAŞIK 6 SAAT SONRA ULAŞIMA AÇILDI

Bolu Dağı Tüneli’nde saat 14.50’de meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle kapanan İstanbul istikameti, araçların yoldan kaldırılıp, yapılan çalışmaların ardından saat 20.20’de tekrar ulaşıma açıldı.

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza! Ulaşım durdu, çok sayıda yaralı var - Resim : 3

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin