Bir hayvana şiddet haberi daha. Zavallı köpeği av tüfeği ile ağzından vurdular şiddet kurbanı köpek tedavi altına alındı

Bir hayvana şiddet olayı da Hatay Antakya'da yaşandı. Zavallı bir sokak köpeği kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından av tüfeği ile ağzından vurulmuş halde bulundu. Hayvanseverler talihsiz köpeği özel bir veterinere götürdü. Ağzında çok sayıda saçma olduğu ve dilinin parçalandığı öğrenilen köpek tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Bir hayvana şiddet haberi daha. Zavallı köpeği av tüfeği ile ağzından vurdular şiddet kurbanı köpek tedavi altına alındı

Hatay'ın Antakya ilçesinde av tüfeğiyle ağzından vurulmuş halde bulunan sahipsiz köpek, tedavi altına alındı.

Kisecik Mahallesi'nde yaralı halde sahipsiz bir köpek olduğunu gören hayvanseverler, köpeği özel bir veteriner kliniğine götürdü.

Burada yapılan kontrollerde, köpeğin ağzında çok sayıda saçma olduğu ve dilinin parçalandığı tespit edildi. Gerekli cerrahi müdahalenin ardından köpek müşahede altına alındı.

İHBAR ÜZERİNE OLAY YERİNE GİTTİ

Hayvansever Fatma Betül Yalım, gazetecilere sürekli sahipsiz hayvanlara besleme yaptıkları Kisecik Mahallesi'nde yaralı halde bir köpeğin bulunduğu bilgisi üzerine olay yerine gittiğini anlattı.

"Lili" adını verdikleri köpeğin durumunu gördüğünde çok üzüldüğünü ifade eden Yalım, şöyle konuştu:

"Lili isimli köpeğimiz yerde hareketsiz duruyordu ve ağzından kan geliyordu. Acilen arabamızla alıp veteriner kliniğimize getirdik. Yapılan ilk muayenede ve röntgende, ağzının içerisine ateşli silahla vurulduğu, dilinin birçok kısmının parçalandığı, saçmaların gırtlağa kadar saplandığı tespit edildi. Müdahaleler sonucunda da dili dikildi ama büyük bir kısmını kaybetti. Şu an için çok uzun bir tedavi süreci bekliyor. Lili'nin sonrasında sokakta yaşaması mümkün değil."

Yalım, köpeği bu hale getiren veya getirenlerin bir an önce bulunarak cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin