Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Aurelien Chedjou, eski hocası Igor Tudor hakkında gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Aurelien Chedjou, eski hocası ve şu anda Marsilya'nın teknik direktörlüğünü yapan Igor Tudor hakkında flaş açıklamalara imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Aurelien Chedjou, eski hocası Igor Tudor hakkında gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı

Igor Tudor'u takımın başına getiren Marsilya'da sular bir türlü durulmuyor.

Fransız basını, geçtiğimiz günlerde Gerson ve Dieng'le antrenmanda tartıştığı belirtilen Igor Tudor'dan hiçbir futbolcunun memnun olmadığını ve bu nedenle kaptan Dimitri Payet'in Başkan Pablo Longoria'dan toplantı talep ettiğini yazdı.

Bu gelişemeler üzerine Marsilya taraftarları da harekete geçti. Sosyal medya üzerinden ''Tudor out'' etiketi oluşturan taraftarlar Tudor'u takımın başında görmek istemiyor.

Tüm bu yaşananların üstüne bir dönem Galatasaray'da forma giyen Aurelien Chedjou'da, Tudor hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Chedjou, "Soyunma odasındaki ilk konuşmasını hatırlıyorum. 'Guardiola'yı severim ama Simeone'yi tercih ederim dedi'. Antrenman sahası ve yatağımızdan başka bir şey göremeyeceğiz için çok acı çekeceğimizi söyledi. Öyle de oldu. Eve geldiğimizde yorgun hissediyor ve sadece dinlenebiliyorduk" dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kamerunlu isim, "Tudor, Galatasaray'da 3-5-2'den vazgeçmeyeceğine dair yemin etmişti. Bu sisteme oyun oyuncular olmadığımızı ona söylemeye çalıştık ama bu hiçbir şeyi değiştirmedi'' ifadelerini kullandı.

Igor Tudor'un Marsilya'da yaşadığı problemler hakkında da yorum yapan Chedjou, "Bugün Marsilya'da olanlara şaşırmadım. Galatasaray tecrübesinden sonra biraz yavaşlayacağını düşünmüştüm ama değişiklik göremiyorum, hala durum aynı'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin