Bir ay daha fiyatlar değişmeyecek. Kampanya Ramazan'da başlamıştı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nde sabit fiyat uygulaması uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sayısının artırılacağını söylediği Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulamasını uzatma kararı aldı. Ramazan ayı başında temel gıda ve temizlik ürünlerinde başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'sabit fiyat' kampanyası bir ay süreyle uzatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bir ay daha fiyatlar değişmeyecek. Kampanya Ramazan'da başlamıştı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nde sabit fiyat uygulaması uzatıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketlerimizde, ramazan ayı başında temel gıda ve temizlik ürünlerinde başlattığımız 900 ürünü kapsayan 'sabit fiyat' kampanyasına vatandaşlarımızın göstermiş olduğu çok yoğun ilgiye karşılık olarak kampanyamızın 1 ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir.

Ramazan ayının coşku ve bereketinin sofralarımızda devam etmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

İşte fiyatı sabitlenen bazı ürünler:

Fasulye

Nohut

Mercimek

Pirinç

Ayçiçek yağı

Salça

Çay

Şeker

Deterjan

Sabun

Kağıt havlu

Tuvalet kağıdı

Erdoğan’ın açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin sayısının üç bine çıkarılacağını duyurmuştu.

Erdoğan “Bak doğal gaz bulamıyorlar, marketlerin rafları Avrupa'da boş. Şimdi biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile vatandaşımıza daha ucuza ürünlerimizi satmaya başladık. Bu artarak devam edecek ve 1300 marketi süratle 2 bin, 2 bin 500, 3 bine çıkaracağız. Benim vatandaşım Tarım Kredi Kooperatifleri’nden ucuz ürün almaya devam edecek.” demişti.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin