Binlerce taraftar İstanbul sokaklarında. İngiliz ve İtalyanlar dev final için akın akın geliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali yaklaşırken, İngiliz ve İtalyan taraftarlar İstanbul'a gelmeye devam ediyor. Uçaktan inen taraftarlar, coşkuyla takımlarını destekleyerek İstanbul Havalimanı'nı sanki bir stadyuma dönüştürdü.

Google Haberlere Abone ol
Binlerce taraftar İstanbul sokaklarında. İngiliz ve İtalyanlar dev final için akın akın geliyor

İngiltere ekibi Manchester City ile İtalya temsilcisi Inter arasında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ne saatler kaldı. İtalyan ve İngiliz taraftarlar tarifeli ve tarifesiz seferlerle İstanbul'a geliyor.

İstanbul Havalimanı'nda da yolcu yoğunluğu yaşanıyor. Her iki takımın taraftarlarının karşı karşıya gelmemesi için terminalde bazı önlemler  alındı. Uçakların yanaştığı köprüler ve taraftarların geçiş yapacağı pasaport noktaları iki takım için ayrı ayrı belirlendi. Polis ekiplerinin sayısı da artırıldı. 

Sabah saatlerinden itibaren çok sayıda uçak hem Milano'dan hem de Manchester'den İstanbul'a taraftar taşıyor. Taraftar kafileleri, tezahüratlar ve marşlar söyleyerek İstanbul Havalimanı'nda renkli görüntüler oluşturuyor. Pasaporttan geçen taraftarlar, otobüslerle başta şehir merkezi olmak üzere Yenikapı'daki taraftar etkinlik alanı ve stadyuma taşınıyor. 

Kaynak: DHA
Etiketler maç ingiliz italyan uefa
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin