Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli?

Best Model of Turkey 2021 yarışmacılarından Elmas Yılmaz’dan, Erkan Özerman ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Elmas Yılmaz, Best Model of Turkey yarışmasında birincinin yarışma yapılmadan belli olduğunu öne sürdü. Elmas Yılmaz’ın açıklamalarından sonra Best Model yarışmacılarından Barış Aslan da Yılmaz’a destek verdi. İddiaların odağındaki isim ise Erkan Özerman oldu. Peki, Erkan Özerman kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli?

Best Model of Turkey 2021 yarışmacılarından Elmas Yılmaz, Erkan Özerman ile ilgili olay olacak açıklamalarda bulundu. Yarışmanın birincisinin önceden belli olduğunu iddia eden Yılmaz, organizasyon sorumlusunun “Erkan Özerman’a masaj yapmak isteyen var mı?” mesajlarının geldiğini ifade etti. Hakkının yendiğini ifade eden Elmas Yılmaz’ın iddialarının hedefinde ise Erkan Özerman yer aldı. Bu olaydan sonra ise Erkan Özerman, birçok kişi tarafından merak edildi. Peki, Erkan Özerman kimdir?
 
“DERECEYE GİRECEKLER BELLİYDİ”

Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli?
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına katılan Elmas Yılmaz, Best Model yarışmasıyla ilgili iddialarıyla gündeme geldi. Bu yıl yarışmada “Best Smile” güzeli seçilen Elmas Yılmaz, hakkının yendiğini iddia ederek yarışmanın birincisinin önceden belli olduğunu söyledi.
 Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2
Yılmaz açıklamasında, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" gibi iddialarda bulunarak herkesi şoke etti.

Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

Elmas Yıldız, organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara ‘Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister?’ şeklinde mesajlar attığı ve olumsuz cevaplar karşılığında ‘Yarışmada görürsün’ dendiğini ileri sürdü.
 
BARIŞ ARSLAN'DAN ELMAS'A DESTEK

Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4
Programa telefonla bağlanan “Best Model of Turkey 2021” yarışmacılarından Barış Arslan ise yaptığı açıklama ile Elmas Yıldız'ı destekledi. Arslan, şu ifadeleri kullandı:

Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5
 
"Hem Organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu da tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız kişiler ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı... Ben şok oldum sahnede. "
 
"Best Model tarihinde bir ilk oldu: kel birincimiz var. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok. İlk 3 olamaz. Bu kadar kısa sürede oyların sayılması da imkansız. Ben ikinci ile konuştuğumda da 'İlk 5'te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı' dedi. Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum.”
 
ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?

Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli? - Resim : 6
Erkan Özerman, 4 Kasım 1938 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'ndan mezun oldu.

Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli? - Resim : 7
 
Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yaptı. Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde de bulundu.

Best Model yarışmacılarından çok konuşulacak iddialar: Erkan Özerman kimdir? Erkan Özerman kaç yaşında ve nereli? - Resim : 8
Türkiye'de eğlence sektöründe önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusu olarak önem teşkil eden Özerman, 1976 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı olarak görev almaktadır.          

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin