Beşiktaş'tan istifa etmişti. Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısı'nda yeni takımını açıkladı: Karagümrük

Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalyaspor maçlarındaki 'hükümet istifa' sloganlarına çok sert tepki verip BJK üyeliğinden ayrıldığını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Çok kırılgan ve nazik günlerde Türk sporunu siyasi kutuplaşmaya çekmek isteyenler, tribünleri ajan provokatörlere teslim edenler tarihi yanlışın tam ortasındadır" dedi ve yeni takımını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan istifa etmişti. Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısı'nda yeni takımını açıkladı: Karagümrük

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Türk milletinin hem tarih yapan hem tarih yazan bir millet olduğu fark edilecektir. Acılar paylaşıldıkça hafiflemektedir. Bize has değerler, vasıflar felaketler karşısındaki yegane dayanağımızdır.

Felaketler karşısında daha dayanıklı bir davranış güzelliği gelişmiş ve yerleşmiştir. Gelecek umutlarımız diri kalmıştır.

Bölgeye günlük 10 binin üzerinde çadır sevk edilmektedir. Çarpıcı gerçekler ortadadır. Devleti ve hükümeti suçlayan güruh arızalıdır, art niyetlidir. 130 noktada konteyner kentler hayata geçirilmektedir. Depremlerde zarar gören insan sayımız çok fazladır.

İster istemez bazı eksikliklerin temininde aksaklıklar normaldir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti görevinin başındadır, mağdur vatandaşların yanındadır. Hiç kimse yalnız, kimsesiz değildir. Siyasi ve ekonomik rant devşirmeye heveslenenlerin arayışı bozgunculuktur.

'HERKES YERİNİ, YURDUNU, HADDİNİ BİLMELİDİR'

Çok kırılgan ve nazik günlerde Türk sporunu siyasi kutuplaşmaya çekmek isteyenler, tribünleri ajan provokatörlere teslim edenler tarihi yanlışın tam ortasındadır. Stadyumlarda 'Hükümet istifa' denilmesi depremzede kardeşlerimize saygısızlıktır. Türk futbolunu lekelemeye, sporu siyasileştirmeye çalışanlar alçakça bir kurgunun içindedir.

Hükümete istifaya davet etmek, tribünlerde kaosa heves etmek bir avuç fanatiğe sipariş verilmiş zillet komplosudur. Herkes yerini, yurdunu, haddini bilmelidir. Zilletin değirmenine su taşıyanlar ülkesine ve milletine sırt dönmüş odaklardır.

'ARTIK KARAGÜMRÜKLÜYÜM'

Depremin ağır sonuçlarıyla mücadele edilen süreçte Türk futbolunu siyasileştirmeye çalışanlar alçak bir kurgunun içerisindedir. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı siyasi komplodur. Tribünleri provoke edenlerin tespiti yapılmalıdır. Bu yapılana kadar gönül verdiğim Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldım. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm.

'BİR YIL İÇİNDE BİTMİŞ OLACAK'

Yıkılan her binanın yenisi yapılacaktır. 11 ilimizi kapsamına alan yeni yerleşim alanlarının haritası kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bölge insanımız derin bir nefes almıştır. Gaziantep'in Nurdağı ve Islahiye ilçelerinde çalışmalar cuma günü başlamıştır. Bir yıl içinde il, ilçe ve köylerimizin yeni baştan inşası bitmiş olacak.

Ağız birliği halinde orman alanlarının konut alanıma açılacağını hangi bilgi ve belge ile söylüyorlar. Orman vasfını yitirmiş alanlarda konut yapmanın neresinde sakınca olacaktır. Bu taş kalpli Türkiye muhalifleri gerçekleri saptırarak neye ve kime hizmet etmektedir. Maksatlı eleştirilere bakar mısınız? Deprem yardımları için geç kalan iktidar inşaat için jet hızıyla kararname çıkarmış... Bunların 1 yıl içinde konutların yapılıp teslim edilmesinden ödleri kopuyor. Bunlar milletimizin dertlerine üzülmeyen, sevinciyle sevinmeyen sevimsiz ve bozuk çevrelerdir.

'KILIÇDAROĞLU'NDAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ'

CHP Genel Başkanı da 'Depremzedelere çadır, konteyner, mobil duş götüremediniz." demiştir. Devamlı karamsarlık aşılayan devlete ve millete şaşı bakan CHP Genel Başkanının kendi içinde çelişkiye düştüğü açıktır. Bu zat bilmiyor olabilir ama acımızda sevincimiz de bir. Bu Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir şey olamaz. Cumhurbaşkanı adayı olmak Türk milletine muhabbet ve hürmetten çok mu öncelikli. Partinden seçim konusunda yetki alman neyi değiştirecek? Atatürk'ün koltuğunda neden oturuyorsun? Hiç mi yüzün kızarmıyor? İmar affıyla ilgili kanun teklifini veren CHP değil miydi?  

Bir masa etrafında uzlakmaktan aciz olanların Türkiye'yi hedeflerine götürmesi mümkün değildir. Önümüzde ayağa kaldırılması gereken 11 il vardır. 6'lı masa enkazın altından kalkamaz, yıkımı kaldıramaz. Tek bir adım bile atamaz. Huzurlarınızda Cumhur İttifakı'nın kararlılığını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bir kez daha ilan ediyorum ki Türkiye Cumhuriyeti tektir, milli ve üniter bir devlettir. Türk vatanı ebedi yuvamızdır. Türkçemiz bizi bir arada tutan resmi dilimizdir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin