Beşiktaş-Antalyaspor maçındaki 'hükümet istifa' tezahüratı Devlet Bahçeli'yi kızdırdı. Devlet Bahçeli istifa ettiğini duyurdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün oynan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında 'Hükümet istifa' tezahüratına sinirlendi. Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş-Antalyaspor maçındaki 'hükümet istifa' tezahüratı Devlet Bahçeli'yi kızdırdı. Devlet Bahçeli istifa ettiğini duyurdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında 'Hükümet istifa' tezahüratına sinirlendi. Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıkladı. Bahçeli, maçtan önce de açıklamalarda bulunmuş, 'istifa' tezahüratlarına karşı önlem alınmasını istemişti.

MHP'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. Bugün oynan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır."

SEMİH YALÇIN DA İSTİFA ETTİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın da Bahçeli'nin ardından Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

MHP'li Yalçın Twitter hesabından, "Deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık ve yeni kaos oyunlarına alet olma hali Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır. Bende Beşiktaş JK üyeliğinden an itibariyle çekiliyorum." açıklamasını yaptı.

Yalçın'ın tweetinde yanıtlama kısmının kısıtlandığı görüldü.

 

ABDURRAHMAN BAŞKAN DA AYRILDI...

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan da istifa kararını "Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi kapsayan depremler sebebiyle 44 bin 374 vatandaşımızın şehit olduğu ve onbinlerce vatandaşımızın yaralandığı büyük afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik ederek; Devletimizin aleyhine bazı eylemlerin planlı bir şekilde yapılması sonucu Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli Beyfendinin almış olduğu Beşiktaş JK üyeliğinden ayrılma kararına binaen ben de Beşiktaş JK üyeliğimden bugün itibariyle ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum" açıklaması ile duyurdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin