Beşiktaş'ta sular bir türlü durulmuyor. Burak Yılmaz'dan kadro dışı kararı

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul tarihinin erkene alınmasının ardından bir sıcak gelişme daha yaşandı. Burak Yılmaz sezon başında transfer edilen Ante Rebic'i disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta sular bir türlü durulmuyor. Burak Yılmaz'dan kadro dışı kararı
Anadolu Ajansı

Bodo/Glimt mağlubiyetinin ardından ligde Gaziantep FK'yı mağlup ederek moral depolayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler üst üste yaşanmaya devam ediyor.

Daha önce 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının 3 Aralık'a alınmasının ardından Burak Yılmaz takımla ilgili şok bir karar verdi. Burak Yılmaz, Gaziantep FK maçının öncesinde disiplinsiz tavırları nedeniyle antrenmandan kovduğu Ante Rebic'i bu kez kadro dışı bıraktı.

Hal ve tavırlarının yanı sıra antrenmanlarda sürekli sakat olduğunu iddia eden Ante Rebic'i kadro dışı bırakan Burak Yılmaz deneyimli isme Antalyaspor karşısında forma şansı vermeyecek. Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ante Rebic bu sezon 9 karşılaşmada forma giyerken gol veya asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin