Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou dönemi resmen sona erdi. Şenol Güneş çok net konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü karşısında kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Güneş, N'Koudou için transfer izni verdiklerini belirterek, "Karar kendisinin. Transfer durumunda farklılıklar var. Gitmesine izin verdik ama son durumu ne bilmiyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou dönemi resmen sona erdi. Şenol Güneş çok net konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Ankaragücü'nü konuk edecek.

Mücadele öncesinde siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayla ilgili tecrübeli antrenör, "Tüm transferlerin faydalı olmasını bekliyoruz. Bugün oyuna sonradan dahil etmek istediğimiz Maxim var. Böyle başlayıp sonra hamle yapmanın daha doğru olduğunu düşündük. Bizim için de yeni bir heyecan. Oyuncuların kazanma hırsının olacağı, üstün bir oyunla maçı kazanmak istiyoruz. Takım hazır. Kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

Kevin N'Koudou'nun transfer durumuyla ilgili ise Şenol Güneş şunları söyledi, "N'Koudou'nun sene sonunda ayrılma durumu var. Kendisiyle konuştum. Boşta durmaktansa ayrılması daha iyi. Karar kendisinin. Transfer durumunda farklılıklar var. Gitmesine izin verdik ama son durumu ne bilmiyorum. Şartlar konuşuluyor. Seneye düşünmediğimiz bir oyuncuyu tutmanın ona bir yararı yok. Ona da anlattım. Şu andaki durum ona rahat gelebilir ama sezon sonu için iyi olmayacağını söyledim."

NTV Spor

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin