24 yaşında kırmadığı rekor kalmadı. Kylian Mbappe tarihe geçmeye devam ediyor

Fransa Ligue 1'de PSG'nin sahasında Nantes'ı ağırladığı maçta fileleri havalandıran Kylian Mbappe, 201 gole ulaşarak PSG tarihinin en golcü oyuncusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
24 yaşında kırmadığı rekor kalmadı. Kylian Mbappe tarihe geçmeye devam ediyor

Fransa Ligue 1'de lider PSG sahasında Mostafa Mohamed'in formasını giydiği Nantes'ı konuk etti.

Mücadeleye fırtına gibi başlayan PSG, 12. dakikada Lionel Messi ve 17. dakikada Hadjam'ın kendi kalesine attığı golle 2-0 öne geçti. Şoku çabuk atlatan Nantes 31. dakikada Blas ve 38. dakikada Ganago ile skoru 2-2'ye getirmeyi başardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

PSG ikinci yarıda önce 60. dakikada Danilo Pereira ve ardından 90+2. dakikada Kylian Mbappe'nin attığı gollerle sahadan 4-2'lik skorla ayrılarak üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

KYLIAN MBAPPE TARİHE GEÇTİ

Maçın skorunu tayin eden golü kaydeden Kylian Mbappe, PSG tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Mbappe, Fransız temsilcisi adına 201. golünü kaydetti ve Edinson Cavani'yi geride bırakarak kulüp tarihinin en golcü ismi oldu.

24 yaşında kırmadığı rekor kalmadı. Kylian Mbappe tarihe geçmeye devam ediyor

ICARDI'DEN TEBRİK PAYLAŞIMI

Bonservisi PSG'de olan ve sezon başında kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutan Mauro Icardi de eski takım arkadaşını tebrik etti. Kylian Mbappe ile olan fotoğraflarını paylaşan Arjantinli yıldız, "Tebrikler Kylian Mbappe. Hikayenin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum" notunu da ekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin