Beşiktaş'ın yıldızları soyunma odasında birbirine girdi. Burak Yılmaz sinirden deliye döndü

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Eric Bailly ve Tayfur Bingöl arasında yaşanan tartışma olay yarattı. Devre arasında Eric Bailly soyunma odasında Tayfur Bingöl'ün yakasına yapıştı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın yıldızları soyunma odasında birbirine girdi. Burak Yılmaz sinirden deliye döndü
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş mücadeleden 3-2'lik skorla mağlup ayrılırken maçın önüne geçen olay Eric Bailly ve Tayfur Bingöl arasında yaşanan tartışma oldu.

Mücadelenin devre arasında Eric Bailly soyunma odasında Tayfur Bingöl'ün yakasına yapışarak yüksek sesle ithamlarda bulundu. Olayı gören Burak Yılmaz sinirden deliye dönerken Eric Bailly'i ikinci yarının hemen başında oyundan aldı.

Burak Yılmaz mücadelenin ardından Eric Bailly ve Tayfur Bingöl arasında yaşanan tartışma hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Önemli olan Beşiktaş formasıdır. Ben Beşiktaş formasını verdim. Saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar geri alırım. Bu kadar! Bunu net söylüyorum. Beşiktaş formasını ben ilk 11 oyuncularımıza, sonradan girenlere elim titreyerek veriyorum. Hele ki bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapılmasını kabul etmeyeceğim. Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım'' dedi.

BAILLY ÖZÜR MESAJI YAYINLADI

Yaşanan bu olayların ardından Bailly sosyal medya hesabından özür dileyerek şu ifadeleri kullandı:

''Rekabetçi olma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim. Başımızı kaldırıp diğer maça odaklanalım"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin