Beşiktaş transfer bombasını sezon sonunda patlatacak! James Rodriguez adım adım Beşiktaş'a

Beşiktaş, Olimpiakos forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kolombiyalı yıldız James Rodriguez ile görüşecek.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş transfer bombasını sezon sonunda patlatacak! James Rodriguez adım adım Beşiktaş'a

Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle form tutan Şenol Güneş'in ekibi Beşiktaş bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; siyah-beyazlı ekibin kurmayları Olimpiakos forması giyen James Rodriguez için girişimde bulunacak. Kartal, oyuncuya teklif edilecek rakam için çalışma başlatırken James'in menajerlik şirketi Gestifute'den de randevu tarihi aldı.

SON ÜÇ SEZONDA ÜÇ FARKLI TAKIM

James Rodriguez kariyerinin son üç yılını da farklı takımlarda geçirdi. Yıldız oyuncu 2020-21'de Real'den Everton'a geçti. Ertesi sezon  8 milyon Euro'ya Katar ekibi Al-Rayyan'a transfer oldu ve bu sezonun başında da bedelsiz olarak Yunanistan'ın yolunu tuttu.

Piyasa değeri 9 milyon Euro olan James Rodriguez, bu sezon Yunan ekibinde 21 maçta 5 gol attı. Kolombiyalı yıldız futbolcunun ismi daha önce sık sık Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin