Beşiktaş-Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hangi kanaldan yayınlanacak ve maç saat kaçta başlayacak?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında nefesler tutulacak, Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi mücadelesinde Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş-Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hangi kanaldan yayınlanacak ve maç saat kaçta başlayacak?

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftada sonucu en çok merak edilen maçta Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Başakşehir ve İstanbulspor karşılaşmalarında üst üste puan kaybı yaşayan siyah-beyazlı ekip derbiden üç puan çıkartarak taraftarının gönlünü almayı hedeflerken, sarı-lacivertli ekip ise iyi gidişatını derbi galibiyetiyle süslendirmek istiyor.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

DERBİNİN HAKEMİ VOLKAN BAYARSLAN

Derbide düdük çalacak hakem de belli oldu. Dev derbiyi tecrübeli hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Beşiktaş, Volkan Bayarslan'ın yönettiği 7 maçtan 7 galibiyetle ayrılırken, Fenerbahçe ise 4 maçta 4 maç galibiyet aldı.

DERBİDE 356. RANDEVU

Beşiktaş ile Fenerbahçe 356. kez karşı karşıya gelecek. Dev derbi rekabetinde en son 8 Mayıs 2022 tarihinde karşılaşan iki ekip 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe'nin golü Novak'tan gelirken, Beşiktaş'ın golü Ghezzal'dan geldi. 98 yıllık rekabette gol sayısında Fenerbahçe'nin 492-451 üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 96 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

MAÇA FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR ALINMAYACAK

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında sarı-laciverti taraftarlar yer almayacak. Misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin