Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi istifa iddialarına yanıt verdi: İşimin başındayım, gerekirse kellemi vereceğim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında siyah beyazlı kulübün gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan istifa iddialarına sert yanıt verdi. "İşimin başındayım, gerekirse kellemi vereceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi istifa iddialarına yanıt verdi: İşimin başındayım, gerekirse kellemi vereceğim

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Stadyumu'nda basın açıklamasında bulundu.

İşte konuşmasından satır başları:

"İŞİMİN BAŞINDAYIM, GEREKİRSE KELLEMİ VERECEĞİM"

Son zamanlarda Beşiktaş ve benim üzerimde oluşturulmaya çalışılan yapay bir baskı var. Bunun üzerine bazı şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş olduğu zaman bizim işimizde ve söylemlerimizde şov hiçbir zaman olmadı, olmayacak da.
Ben, en zor dönemde gelmiş bir başkanım. Allah o günleri yaşatmasın tekrar ama bazen bunu hatırlatmakta fayda var.

Bugün günübirlik her borcunun ödendiği, onurlu ve gururlu bir Beşiktaş yönetmeye çalışıyorum. İşimin başındayım. Herkes COVID döneminde evinde otururken, ben 4 kez COVID oldum, kolumu kırdım. Gerekirse kellemi de vereceğim. Hırsızlara, arsızlara ve art niyetli insanlara pabuç bırakmayacağız.

"SONUNA KADAR BURADAYIM"

Sonuna kadar buradayım. Ta ki Beşiktaş Kongresi bana 'İşin bitti' diyene kadar. Bir başkasının bana git demesiyle gitmeyeceğim. Ve benim taraftarla aramda hiçbir sorun yok. Ben taraftarın mutlu olması için her şeyi yapıyorum. Tribünde bağırtanlar belli. Onlar ortada. Bağıranlar da belli. Canı gönülden bağıranlara sonsuz saygım var. Bırakın maç bitsin, maç bittikten sonra bağırın. Taraftardan bunu rica ediyorum.

Süleyman Seba'nın kıymetini öldükten sonra anladık. Kendisi, benim içimde. Bir gün 'Sen, bana benziyorsun. Beşiktaş'ın haklarını kimseye yedirmezsin. Allah sonunu inşallah benim gibi etmez inşallah' dedi. İnşallah sonum Süleyman Seba'ya benzer.

 "YILDIZ TRANSFER HEVESİ İÇİN BEŞİKTAŞ'I ATEŞE ATAMAM"

500 milyonluk yayın ihalesinin 100 milyona düştüğü bu dönemde, bilemiyorum birileri 1 liralık transferi nasıl 10 liraya yapıyor. Bunlar TFF'nin konuları. Onlar karar verecekler. Açık ve şeffaf olacağıma sözüm var. Ben Beşiktaş'ı yıldız transfer hevesi için ateşe atamam. Beşiktaş'ı hile ve hurda ile uğraştırmam. Sahte evrak yapamam.

YouTube'da bir arkadaş, 'Yıldız transferi yapmıyor' diyor. Takipçi için bunu yapıyor. Sormuyorlar, araştırmıyorlar bile. Eski gazetecilere bakın, hepsi araştırır. Mısır'dan gazeteci, beni Muleka için arayıp 'Ben yalan yazmam. Öğrenmem lazım' diyor. Bizdekiler yalan olduğunu bile bile yazıyorlar.

ALİ KOÇ ÖRNEĞİ

TFF iyi niyetliyse ve dürüstse, kalkıp evrakları incelediğinde Ali Koç'un 'Ben 10 milyon dolar verdim, bu adam buraya 3 milyon dolara imza atmış' dediğini kale almayacak mı?

"BAS BAS PARALARLA BU İŞ OLMUYOR"

Yıldız transfer gelmedi, oraya geldi... Geçen bir çocuk mesaj atmış, 'Bizim yüzümüzü bir kere güldürmedin' diyor. Gedson geldiğinde ortayı yıktınız. Transfer çalımı diye söylemedik ama mutlu oldunuz. Ghezzal ve Rosier'i biz aldık. Onlarla gönül bağı kurarak aldık. Bas bas paralarla bu iş olmuyor.

FİKRET ORMAN GÖNDERMESİ

Plaza satarak, Beşiktaş'a transfer yapmayacağım. Başkanlıktan sonra da bu statta maç izleyeceğim. Allah 'Paralar nerede?' demekten korusun.

"SİZİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM, İNŞALLAH 10 KATINI GÖRÜN"

Siz kimsiniz benim aileme küfür ediyorsunuz? Takipçi sayınız mı artıyor? Beşiktaş Başkanı olduğum dönemde bunları yutacağım. Sizi, Allah'a havale edeceğim. İnşallah 10 katını görün! Beni eleştirin ama küfür etmeyin!

SPONSORLUK AÇIKLAMASI

Bir iki hafta sonra Beşiktaş'ın nasıl sponsor bulduğunu göreceksiniz! Hangi büyük markalarla, hangi Beşiktaşlılarla bunu yaptığımızı göreceksiniz. Beşiktaş önüne gelen firmayla sponsorluk anlaşması yapamaz!

"HAKEME SORDUNUZ MU 'ANNENİN KARNINDA NASIL DURDUN?' DİYE?"

TFF'nin bize gönderdiği cevap; "Hata var!" Peki hakeme sordunuz mu? Acelen ne o bayrak için? "Annenin karnında nasıl durdun?" sordunuz mu? Hata ise cezasını verdiniz mi? Çıkıp özür dilediniz mi koca camiadan, ne kaybedersiniz? Eğer orada hata varsa, bunun kural hatası olarak kabul edilmesini ve maçın tekrar edilmesini istiyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin