Beşiktaş aylarca uğraştı, Trabzonspor bir günde işi bitirdi. Transfer çalımlarına bir yenisi eklendi

Beşiktaş'ın uzun zamandır anlaşma sağlamaya çalıştığı Nicolas Pepe flaş bir karar aldı. Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olan Nicolas Pepe, Trabzonspor'un teklifinin ardından Karadeniz ekibine imza atmaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş aylarca uğraştı, Trabzonspor bir günde işi bitirdi. Transfer çalımlarına bir yenisi eklendi

Transfer döneminin kapanmasına bir hafta kala transfer çalımlarına bir yenisi daha eklendi ve Trabzonspor, Beşiktaş'ın aylarca uğraştığı Nicolas Pepe transferinde mutlu sona ulaştı.

Kadrosuna kaliteli bir kanat oyuncusu katmak isteyen Beşiktaş, Arsenal'den ayrılmak isteyen Nicolas Pepe ile masaya oturmuş ve anlaşmalar olumlu gitse de Nicolas Pepe'nin yüksek maaş istemesi nedeniyle görüşmeler tıkanma aşamasına gelmişti.

Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri de cazip bulmayan Nicolas Pepe için Trabzonspor devreye girdi ve bu transferde büyük bir aşama kaydetti. Nicolas Pepe ile transfer masasına oturan ve oyuncuyu ikna eden Trabzonspor'un son pürüzlerin ardından Fildişi Sahilli yıldızla 1+1 sözleşme imzalaması bekleniyor.

Arsenal'in kadrosuna düşünmediği isim Nicolas Pepe geçtiğimiz sezonu Fransız ekibi Nice'de kiralık olarak geçirmiş ve 29 maçta 8 kez gol sevinci yaşamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin