Bersay İletişim'den 'network' atağı

Grup, Türkiye çapında iletişim alanında danışmanlık ve ajans hizmeti veren birey ve kurumların katılımı ile “Bersay Network”ü oluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Bersay İletişim'den 'network' atağı

Stratejik ortaklık anlayışıyla, büyüyerek yoluna devam edecek olan Bersay Network, üyelerinin, iş dünyasından konukların ve basın mensuplarının katıldığı “İletişimde Yakınsama” başlıklı bir geceyle başlama vuruşunu yaptı.



Çarşamba akşamı Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Direktörü ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin ile Ketchum Avrupa CEO’su David Gallagher birer konuşmayla katıldılar.



Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Arın Saydam ve Bersay İletişim Grubu İcra Kurulu Başkanı Tolga Yücel, toplantıda, iletişim sektörünün bugününü değerlendirerek, Bersay Network ve iletişim sektörüne sağlayacağı katmadeğer hakkında bilgi verdiler.



Bersay Network çatısı altında 17 kurum bir araya geldi



Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda, evrensel iletişim anlayışını yerel kültür ve değerlerle birleştirerek entegre iletişim hizmetleri sunan, ilklere imza atan Bersay İletişim Grubu’nun, “Bersay Network” kapsamında 16 farklı ilden 17 iş ortağı bulunuyor.



Adana, Bursa, Kocaeli, Gaziantep, Kayseri, Eskişehir, Antalya, Mersin, Çanakkale, Elazığ, Ordu, Giresun, Hatay, Denizli, Malatya, Samsun şehirlerinde aktif hale gelen “Bersay Network”ün, yıl sonuna kadar 25 kente ulaşması hedefleniyor.



Coğrafi yaygınlık hedeflerinin yanı sıra, her bir sektörde “İş’in ehli” olan uzmanlarla yola çıkan Bersay İletişim Grubu, “Bersay Network” çerçevesinde ekonomi, bilgi ve iletişim teknolojileri, gayrimenkul, kurumsal yönetim, finans, pazarlama stratejileri, siyasi iletişim gibi başlıklarda iş ortaklarıyla çalışmalar yürütecek.



Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Arın Saydam “Bersay Network”ün Başlama Vuruşu gecesinde “Her bir sektörü avucunun içi gibi bilen danışmanlar yetiştirdik ve yetiştiriyoruz. Müşterilerimiz için fayda getirecek stratejiler oluşturabilmek için, bir iş alanı ve bir sektörü tüm mekanizmalarıyla anlamak, analiz edebilmek ve işinin ehli bir danışman ekibe sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca bu yetkinliğimizi iş ortaklarımızla da zenginleştiriyoruz. Bizim için her müşterinin iletişim stratejisi parmak izi kadar özgündür. İşte biz de bu noktada farklılaşarak yine ilklere imza atıyoruz. Her zaman kendimizi yenilemeyi bildik. “İş’in ehli” olarak da öncülük etmeye uzman kadromuzla devam edeceğiz” dedi.



Bersay İletişim Grubu İcra Kurulu Başkanı Tolga Yücel ise Türkiye’nin en geniş ve en etkin entegre iletişim ağı ve iş ortaklarıyla birlikte müşterilerine hizmet vereceklerini ifade etti. Yücel, “Bersay Network bünyesindeki tüm şirketlerin ürünleri, kaynakları, uzmanları, ilişkileri otomatik olarak faydaya dönüşebilecek bir yapıda olacak. Uluslararası bir projeyi yerelde, yerel bir projeyi uluslararası mecralarda yürütebilecek kuvvetli bir ağ ile hizmet vermeye başlıyoruz. Daha dinamik, yargılamayan, daha uzman ve daha sonuç odaklı, daha esnek ve yenilikçi, alçakgönüllü, karşısındakinin duygularını paylaşan, yakınlaştıran, herkese ve her yere yakın bir Bersay olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



Sakıp Sabancı Müzesi’nde düzenlenen gece, iş, iletişim ve medya dünyasından çok sayıda davetliye ev sahipliği yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin