Benim Tatlı Yalanım final kararı aldı

Yaz döneminde başlayıp yüksek başarı elde edince yeni sezonda da devam etmesi yönünde karar alınan Benim Tatlı Yalanım dizisi sürpriz bir hamle ile final yapma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Benim Tatlı Yalanım final kararı aldı

Tv100'ün haberine göre; Star Tv'de yaz disizi olarak başlayan ancak tutulunca yeni sezonda da devam eden Benim Tatlı Yalanım dizisinden hayranlarına şoke eden bir haber geldi. Dizi 28. bölümde final yapma kararı aldı.

Yaz dönemine damga vuran diziler arasında yer alan Benim Tatlı Yalanım, yeni sezonun başlamasıyla birlikte devam kararı almıştı. Dizinin yaz dönemindeki başarısının yeni sezonda da devam edeceğini düşünen yapımcılar diziyi devam ettirme kararı almıştı ancak sürpriz bir kararla sona erdirme kararı alındı.

Geçtiğimiz hafta 26. bölümü yayınlanan dizinin 28. haftada final yapacağı belirtildi. Dizinin reytinglerinin son dönemde düşüşe geçmesi, daha önce sona eren dizilerle aynı kaderi paylaşmasına sebep oldu.

Dizide daha önce Ege Kökenli veda etmiş, ardından da Ahmet Saraçoğlu ayrılmıştı. İki ayrılık haberinin ardından bu kez dizinin yayından kaldırılacağı haberi geldi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin