'Beni Böyle Sev'de bilinmeyen gerçekler!

TRT 1'de yayınlanan 'Beni Böyle Sev' dizisinin yeni bölümünde gizli gerçekler ortaya çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Beni Böyle Sev'de bilinmeyen gerçekler!

Başrollerini Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Altan Gördüm, Güven Kıraç ve  Lale Mansur'un paylaştığı 'Beni Böyle Sev' yeni bölümüyle 1 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelecek.



'Beni Böyle Sev'in yayınlanacan yeni bölümünde yaşanacakların özeti şöyle: 



"Ayşem, Ömer’in babasına, Ömer’den ayrılacağını, kendileri yüzünden bir ailenin dağılmasına izin veremeyeceğini söylemiştir. Bu konuşmayı duyan Eda çok üzülür. Ancak Eda’nın bilmediği bir gerçek vardır. 



Ayşem’in önemli bir sınavı kötü geçmiştir. Öyle ki Ayşem, bursunu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bu düşünce onu perişan etmekte, Nadide’nin eziyetlerini bile umursamamaktadır. Akşam yemeğinde gerilimin dozu artar ve Ömer ile kavga ederler. 



Nadide, kavganın büyümesini keyifle izler hatta Ömer’i daha da ileri gitmesi için teşvik eder. En sonunda Ayşem ile Ömer boşanmaya karar verirler. Ayşem ve Ömer’in ayrılık haberi arkadaşlarında şok etkisi yaratır. Evliliğe olan inancı bir kez daha sarsılan Nezih, Reyhan ile konuşur. Reyhan’ın beklentilerini karşılayamayacağını, birine bağlanmanın ona göre olmadığını anlatır. 



Seda, Furkan ile yemektedir. İkisi giderek yakınlaşmaktadır hatta Seda,  sırlarını bile paylaşır. Sonunda  birlikte vakit geçirmekten keyif aldığı birini bulmuştur Seda...  Eve döndüğünde gayet mutludur, fakat bu mutluluk çantasındaki paranın eksildiğini görmesiyle yarıda kalır. Seda’nın cüzdanından üçüncü defa para alınmıştır. Hiç konduramasa da Furkan’dan şüphelenmektedir. Olanları Fahriye ve Reyhan’a anlatır. Fahriye bu vesile ile Furkan ve Seda’nın baş başa yemek yediklerini öğrenir, içi burkulur. 



Seda’ya giderek daha fazla aşık olan Furkan, Seda’nın onun için düşündüklerinden habersizdir. Seda’ya olan duygularını coşkuyla, annesi Safiye’ye anlatır. Oğlunun hem güzel hem zengin sosyetik bir kıza aşık olması Safiye’yi çok mutlu eder.  Böyle bir noktada Seda’nın söyledikleri Furkan’ı şok eder."



“Beni Böyle Sev” 01 Temmuz Pazartesi günü, saat 19.50’de TRT 1’de yayınlanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin