Bengisu İstanbul'a gelmek için gün sayıyor

Şarkılarını Amerika’dan Türkiye’ye taşıyacak... Müziği ile Amerika’da Türkiye’yi gururla temsil eden Bengisu, pandemi sebebiyle uzak kaldığı yurdu Türkiye’ye dönmek için gün sayıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bengisu İstanbul'a gelmek için gün sayıyor

Müziği ile Amerika’da Türkiye’yi gururla temsil eden Bengisu, pandemi sebebiyle uzak kaldığı yurdu Türkiye’ye dönmek için gün sayıyor.

BENGİSU’NUN HEYECANLI BEKLEYİŞİ YAKINDA SON BULUYOR!

Berklee College of Music Vocal Performance (Şan) ve Music Business Management (Müzik İşletmesi / Menajerlik) bölümlerinden mezun ve Boston’da yaşayan Bengisu’nun pandemi günlerinde sosyal medya üzerinden Türkiye’deki takipçileri için şarkılar seslendirmeye devam edip sık sık ülkesine olan özlemini de dile getirdi. Yakın bir tarihte Türkiye’ye gelme planları yapan Bengisu’yu sevenleri ekranda da izleme fırsatı yakalayacak.

Bengisu İstanbul'a gelmek için gün sayıyor

2021 yılı için 12 aya 12 şarkı sözleriyle yola çıkan ve başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Bengisu, karantinada bestelediği ve Sony Music Türkiye etiketiyle yayınladığı sevilen şarkılarını Amerika’dan Türkiye’ye taşıyacağı için şimdiden oldukça heyecanlı.

Son yayınlanan sözü ve müziği kendisine ait teklisi ‘Geceyi Kaybet’ ile dijital platformlarda yüksek dinlenme sayısına ulaşan Bengisu, gerek canlı performans başarısı gerekse samimi sohbetiyle İstanbul yolculuğunda müzikseverlerle buluşacak.

Etiketler bengisu abd istanbul
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin