Bekarlara müjde! 4 gün içinde aşk geliyor. Buldunuz buldunuz! Ünlü astrolog Dinçer Güner açıkladı: Başladı...

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bugün yani 5 Aralık'tan itibaren Venüs ile Satürn'ün üçgen açı oluşturacağını, bu durumun 4 gün süreceğini söyledi. Dinçer bu durumu, "Bekarlara müjde. Uzun ilişki fırsatları" diyerek duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bekarlara müjde! 4 gün içinde aşk geliyor. Buldunuz buldunuz! Ünlü astrolog Dinçer Güner açıkladı: Başladı...

Ünlü astrolog Dinçer Güner'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar şöyle:

BEKARLAR MÜJDE! UZUN SÜRELİ İLİŞKİ FIRSATLARI

Venüs ile Satürn arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 4 gün

Ciddi, uzun soluklu ilişkiler başlatmak için uygun bir zamandır. Hatta yeni tanışacağınız kimseler ruhen ya da yaşça sizden olgun olabilir. Özel hayatın sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlar üzerine ciddi konuşmalar yapmak için ideal zamanlardır. Bu dönem alınacak eşyalar dayanıklı olabilecektir. İlişkiler ciddi ve sorumlu tavırlar içeren bir tona bürünmek zorunda kalabilir.

Mevcut ilişkinizi daha güçlendirecek, sağlamlaştıracak gelişmeler yaşanabilir. Sizden yaşça büyük birine akıl danışabilir ya da böyle birinden yardım görebilirsiniz.

İş ilişkileri ve planları için oldukça verimli bir süreç olabilir. Planlama, organizasyon ve bütçe yapmak konusunda başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Orta- uzun vadeli yatırımlar için harika bir süreçtir. Yeni ortaklıklarda kurulabilir. Rahatlıkla alış-veriş yaparken pazarlık yapabilirsiniz ve başarılı olabilirsiniz.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin