Bayram ikramiyesi ne zaman verilecek. Haziran ayı emeklilere Kurban Bayramı ikramiye ödemesi tarihleri belli oldu mu? İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihleri

Emeklilere haziran ayı bayram ikramiyesi ödeme tarihleri sorgulanıyor. 2018'de başlayan emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı için hesaplara yatıyor. Yapılan son zamla beraber bin 100 TL olan emekli bayram ikramiyeleri 2 bin TL'ye yükseltilmişti. Peki emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Google Haberlere Abone ol
Bayram ikramiyesi ne zaman verilecek. Haziran ayı emeklilere Kurban Bayramı ikramiye ödemesi tarihleri belli oldu mu? İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihleri

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri gündemdeki yerini koruyor.

Ramazan Bayramı ikramiyeleri bayramdan evvel hesaplara yatmıştı.

Peki emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi bayramdan önce hesaplara yatacak. Kurban Bayramı bu yıl 24 Haziran'da başlayacak. Böylelikle ikramiye ödemelerinin 17 Haziran itibarıyla başlaması bekleniyor.

Emekli maaşı ve Kurban bayramı ikramiye ödeme tarihleriyle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizin maaşlarını ve ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz." dedi.

KURBAN BAYRAMI BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHİ 2023

Kurban Bayramı Arifesi- 27 Haziran Salı

Kurban Bayramı 1. Gün - 28 Haziran Çarşamba

Kurban Bayramı 2.Gün- 29 Haziran Perşembe

Kurban Bayramı 3.Gün- 30 Haziran Cuma

Kurban Bayramı 4. Gün- 1 Temmuz Cumartesi

EMEKLİ İKRAMİYELERİNE ZAM GELECEK Mİ?

Emekli maaşına 2023 Temmuz ayında zam gelecek. Emekli maaşıyla beraber memur ve asgari ücrette, temmuz ayında ilk 6 aylık enflasyon oranının belli olmasıyla açıklanacak.

Ancak emekli ikramiyelerine ilişkin henüz açıklama gelmedi. En son 2 bin TL'ye yükseltilen ikramiyelere bir zam daha gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı tatili bu sene 9 gün olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "26 Haziran ve 27 Haziran'ı da idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonlarıyla birlikte vatandaşlarımız 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır." diye konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin