Barış Yarkadaş Ukrayna'yı bekleyen tehlikeyi yazdı. Ülkeye gelen paralı askerleri kaleme alan Yarkadaş, 'Paralı askerlerin katıldığı çatışmalarda işkence, tecavüz ve yağma suç sayılmıyor' dedi

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi ve hemen ardından Rusya'ya karşı savaşmaları için ülkeye paralı askerlerin gelmesiyle ilgili bir yazı yazan Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, tehlikeye dikkat çekti. NATO'nun Ukrayna'yı paralı askerler ile donatmaya başladığını belirten Yarkadaş, "Paralı askerlerin katıldığı çatışmalarda, esir alma yöntemi yerine öldürmek tercih ediliyor. İşkence, tecavüz ve yağma da suç sayılmıyor." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Barış Yarkadaş Ukrayna'yı bekleyen tehlikeyi yazdı. Ülkeye gelen paralı askerleri kaleme alan Yarkadaş, 'Paralı askerlerin katıldığı çatışmalarda işkence, tecavüz ve yağma suç sayılmıyor' dedi

Korkusuz gazetezi yazarı Barış Yarkadaş'ın yazısı

Sevinin Amerikancılar: NATO ve ABD amacına ulaşıyor!

ABD ve onun askeri – politik aygıtı olan NATO, sonunda istediğine kavuştu: Ukrayna toprakları, Devlet Başkanı Zelenski’nin sorumsuz ve öngörüsüz tutumu yüzünden, tam da istedikleri kıvama geldi. ABD tarafından kışkırtılan ve kullanılan Ukrayna yönetimi, Rusya’ya karşı yeterince mukavemet gösteremediği için, çok tehlikeli bir yönteme başvurdu. ABD ve NATO’nun isteği üzerine, ülkenin dört bir yanını, daha önce çeşitli cephelerde savaşmış olan “paralı askerler’’le donatmaya başladı. Ukrayna’ya ilk etepta 16 bin ‘savaşçı’nın gelmesi ve Rusya’ya karşı savaşması planlanıyor.

PARTİ PARTİ GELİYORLAR

Başta Kanada olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinden Ukrayna’ya gelmeye başlayan ve Lejyoner olarak da tarif edilen sözde ‘gönüllü’ askerler, artık Rusya’ya karşı savaşacak. Hayatta kalmayı başaranlara Ukrayna vatandaşlığı verilecek! Bu kişiler, sıktıkları her mermi karşılığında para alacak! Böylece, Rusya, Ukrayna ve dolayısıyla tüm Avrasya coğrafyası, “uzun ve yıpratıcı’’ bir savaşa ev sahipliği yapacak.

Barış Yarkadaş Ukrayna'yı bekleyen tehlikeyi yazdı. Ülkeye gelen paralı askerleri kaleme alan Yarkadaş, 'Paralı askerlerin katıldığı çatışmalarda işkence, tecavüz ve yağma suç sayılmıyor' dedi

TECAVÜZ SERBEST!

Askeri otoriteler, paralı askerlerin katıldığı çatışmalarda Cenevre Hükümleri’nin askıya alındığını belirterek, “Bu savaşlarda hiçbir askeri ve ahlaki kural geçerli olmaz’’ diyor. Bu tür savaşlar, “Hibrit Savaş’’ olarak tanımlanıyor. Paralı askerlerin katıldığı çatışmalarda, esir alma yöntemi yerine öldürmek tercih ediliyor. İşkence, tecavüz ve yağma da suç sayılmıyor.

Emperyalist güçlerin uzun bir süredir başvurduğu bu yöntem, daha önce, Mozambik, Suriye, Irak, Sudan ve Orta Afrika’da devreye sokuldu. Bu silahlı örgütlerden biri olan ve ABD tarafından kullanılan Blackwater, işlediği acımasız cinayetlerle biliniyor.

PUTİN’İN DE ÖRGÜTÜ VAR

Putin’in yönettiği Rusya da uzun bir süredir ‘paralı asker’ kullanıyor. Rusya’nın kullandığı şirketin adı ise Wagner…

Şimdi Wagner, Blackwater ve Castle International gibi silahlı örgütler, önce Ukrayna’yı ardından ise tüm coğrafyayı bir kan gölü haline getirecek. Rusya ve Putin de daha önce Suriye’de savaşmış olan 16 bin paralı askeri Ukrayna topraklarına sokacak. Böylece, coğrafya tam anlamıyla bir vahşete tanık olacak! ABD, derinleştirmek ve uzatmak istediği savaşı, devreye Blackwater ve Wagner’in de girmesiyle birlikte daha da yaymayı başaracak. Buna ise en çok açık ve gizli Amerikancılar sevinecek! Çünkü onlar, ABD ve NATO’nun tüm coğrafyaya hakim olmasını istiyor, bu kanlı isteklerine ise Ukrayna’nın mazlum halkının direnişini meze yapıyorlar! Yoksa dertleri ne Ukrayna, ne de mazlum halkı… Onların tek derdi, ABD ve NATO’nun hükümranlığı…

Peki bu kişiler, ülkemizde nasıl bir propaganda yöntemi kullanıyor?

 

Gizli NATO’cular açığa çıktı!

Sayıları ülkemizde de hayli bolca bulunan bu gizli-açık Amerikancılar, NATO ve ABD’nin saldırgan tutumuna dair tek bir söz söyleyemez ama büyük bir ahlaksızlık yaparak kendileri dışındaki herkesi PUTİNCİ ilan eder! Böylece hem NATO’cu ve ABD’ci olduklarını perdeler hem de sözde  savaş karşıtıymış gibi görünürler! Yaptıkları savaş karşıtlığı değil, NATO’nun saldırganlığını desteklemektir! Çünkü; ağababaları ABD’ye karşı tek bir söz bile edemezler!

DERTLERİ UKRAYNA HALKI DEĞİL…

Bu ahlaksızlar, Ukrayna’ya yabancı paralı askerler girdikçe sözde “Ukrayna’nın özgürlüğünü savunma’’ adı altında bu kirli operasyonları alkışlıyorlar! Sosyal medya hesaplarında, NATO için savaşacak olan lejyonerlerin fotoğraflarını paylaşan ve duydukları sevinci dile getiren bu kişiler, aslında birer savaş suçlusu olarak tarihe geçiyorlar.

‘CAMİ BOMBALANDI’ YALANI

Savaşı durdurma çağrısı yapmak ve bunun için mücadele etmek yerine, savaşı daha da körükleyecek olan propaganda faaliyetlerini ise masum Ukraynalı çocukların gözyaşlarının arkasına saklıyorlar. Örneğin, Ukrayna’daki Türk camisi bombalanmadığı halde, bu tayfa hemen devreye giriyor ve “Cami bombalandı’’ yalanını dolaşıma sokuyor. Böylece, ABD ve NATO’nun saldırganlığı için zemin yaratıyorlar!

Ne büyük bir ahlaksızlık!

Dünya, böylesi bir kirlenmeye ve ahlaksızlığa daha önce hiç şahit olmamıştı sanırım…

Savaş yayıldıkça seviniyorlar…

Bahsettiğim bu savaş kışkırtıcı tayfa, şu sıralar pek bir sevinçli; Ukrayna’ya giren her yabancı savaşçının, ABD ve NATO için geldiğini biliyor ve sevinçlerinden yerlerinde duramıyorlar!

Ukrayna’da faaliyet gösteren İngiliz istihbaratı destekli Neo-Nazi taburlarını da savunan ve faşizme övgüler dizen bu kişilerin zehirli propagandalarına karşı gerçeğin peşinden ayrılmayın…

Yukarıda ne demiştik?

Bu savaşta artık hiçbir kural ve ahlak yok!

Mazlum Ukrayna halkını savunalım ama bu yeni tip sinsi Neo-Nazi propagandalarına da kulağımızı tıkayalım!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin