Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Hızır Reis karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe, izleyiciler tarafından merak edildi. Hızır Reis rolü ile dikkat çeken Astepe, tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra izleyici karşısına ilk olarak Karadayı dizisindeki Orhan karakteri ile çıktı. Peki, Barbaroslar dizisinde Hızır Reis, diğer adıyla Barbaros Hayreddin Paşa karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli?

Ekran önüne çıkmadan önce çeşitli dizilerde ekran arkasında da görev alan Ulaş Tuna Astepe, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Hızır Reis karakteri ile beğeni topladı. Diziyi izleyenler ise Ulaş Tuna Astepe’nin kim olduğunu merak etti. Peki, Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir?

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli?

5 Mayıs 1988 yılında İzmit’te dünyaya gelen Ulaş Tuna Astepe, ilk ve orta öğrenimini İzmit’te tamamlamasının ardından İstanbul’a geldi.

Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

İstanbul Lisesi’nde yatılı olarak okuyan Astepe, daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

2008 yılında vizyona giren Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından çeşitli tiyatro ve televizyon projelerinde de yer aldı.

Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Karadayı, Analar ve Anneler, Rüya, Sen Anlat Karadeniz gibi başarılı yapımlarda yer alan Astepe, Bayrak ve Babamın Cesetleri ve Cam Yapraklar gibi tiyatro oyunlarında da görev aldı.

Barbaroslar’ın Hızır Reis’i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

Astepe, son olarak TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Hızır Reis karakterine hayat verdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin