Balthazar, pandemi sonrası ilk turnesinde, bu haftasonu İstanbul’da

Belçikalı indie rock grubu Balthazar, 20 Kasım Cumartesi akşamı, Volkswagen Arena’da dinleyicileriyle buluşuyor. Grubun canlı çalmaktan aldıkları keyfin her notasına yansıdığı albüm, sahneden uzak kaldıkları günlerin acısını çıkaracakları pandemi sonrası turnelerinde, ilk defa İstanbullularla buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Balthazar, pandemi sonrası ilk turnesinde, bu haftasonu İstanbul’da

Indie rock grubu Balthazar, pandemi sonrası ilk turnelerinde, yeni şarkılarını canlı çalmak için bir kez daha İstanbul’a geliyor. Belçikalı grup, +1 Katkılarıyla: Gezgin Salon kapsamında 20 Kasım Cumartesi günü saat 21.30’da Volkswagen Arena’da dinleyicileriyle buluşacak.

Balthazar, pandemi sonrası ilk turnesinde, bu haftasonu İstanbul’da

Saat 20.00’de Dilan Balkay’ın sahneye çıkacağı etkinliğin kapı açılış saati ise 19.00 olarak duyuruldu. Balthazar’ın ruha dokunan pop rock'u, tutkulu doğaçlamaları, incelikli melodileri ve alametifarikaları haline gelen sınır tanımaz yaratıcılıkları, pandemi döneminde kaydettikleri yeni albümleri Sand’de de dikkat çekiyor.

Balthazar, pandemi sonrası ilk turnesinde, bu haftasonu İstanbul’da - Resim : 2

Melodi ve ritim hâkimiyetlerinin doruğundaki grup, bu albümde maharetlerini ilk kez minimal pop düzenlemeleriyle gösterişten uzak bir elektronikanın kesiştiği yerde deniyor.

Balthazar, pandemi sonrası ilk turnesinde, bu haftasonu İstanbul’da - Resim : 3

Grubun canlı çalmaktan aldıkları keyfin her notasına yansıdığı albüm, sahneden uzak kaldıkları günlerin acısını çıkaracakları pandemi sonrası turnelerinde, ilk defa İstanbullularla buluşacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin