Balıkesir'de feci kaza! İşçi servisi şarampole devrildi, çok sayıda işçi yaralı

Balıkesir'de tavuk üretim fabrikasında çalışan işçi servisinin lastiği patla, servis minibüsü şarampole devrildi. Kazada çok sayıda işçi ve servis şoförü yaralandı. Sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir'de feci kaza! İşçi servisi şarampole devrildi, çok sayıda işçi yaralı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde, seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrilen işçi servisinin sürücüsü ile araçtaki 13 işçi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Susurluk-Bandırma karayolu Ümiteli Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Tavuk üretim tesisinde çalışan işçilerin taşındığı, Salih Işık yönetimindeki 10 ADH 414 plakalı servis minibüsü, Ümiteli Kavşağı’na giriş yaptığı sırada lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle şarampole devrildi. Kazada sürücü Salih Işık ile minibüste bulunan 13 işçi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de yaralıları minibüsten çıkardı. Sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Susurluk ve Bandırma’da bulunan hastanelere kaldırıldı.

Balıkesir'de feci kaza! İşçi servisi şarampole devrildi, çok sayıda işçi yaralı

Tedaviye alınan yaralılardan sürücü Salih Işık’ın sağlık durumun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, 13 işçinin sağlık durumun ise iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin kaza yerindeki incelemesinin ardından servis minibüsü çekici yardımıyla kaldırılırken, inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin